Bu altcoin analize göre %20'nin üzerinde kazanç elde edebilir!
Bu altcoin analize göre %20'nin üzerinde kazanç elde edebilir!

Bu altcoin analize göre %20’nin üzerinde kazanç elde edebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Near Protocol kazanç elde etmeye devam ediyor. Altcoin fiyatı bir önceki seansta yaşanan yükselişi devam ettirmeye çalışıyor. Daha geniş kripto piyasası toparlanmaya çalışırken NEAR fiyatı güçlenmeye devam ediyor.

Yazım sırasında NEAR/USD, gün için %1,27 artışla 4,74 dolar seviyesinden işlem görüyor. Elde edilen verilere göre 24 saatlik işlem hacmi %10 artarak 418.501,241 dolar seviyesine kadar yükseldi. Böylece NEAR kazançlarını son üç gündür arttırmaya devam ediyor. Altcoin için grafik boğalarının lehine dönüyor!

NEAR’da bir geri dönüşe tanık olunuyor. Altcoin %40’tan fazla düşüşle 6,07 dolar seviyesinden 3,73 dolara kadar gerilemişti. Bu hafta ise yükselişe geçti. Günlük grafikte Near Protocol, “Yükselen kanalda” işlem görüyor. Daha yüksek ve daha yüksek dipler yapıyor. Ayrıca fiyat, yükseliş belirtileri gösteren bir “Çift dip” formasyonu oluşturdu.

NEAR yükseliş eğilimini sürdürebilecek mi?

Buna ek olarak, Near Protocol alıcıları, ortalamanın üzerinde hacimlerle 50 günlük üstel hareketli ortalamanın da üstüne çıkmayı başardı. NEAR için RSI göstergesi de 50 seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Göreceli güç endeksi 50’nin üzerinde olduğunda, bu genellikle kazançların kayıplardan daha büyük olduğu anlamına gelir. Ayrıca, MACD göstergesi de yükseliş eğilimi gösteriyor. MACD yükselip sinyal hattının üzerine çıktığında bir yükseliş geçişi meydana gelir.

Fiyat, mevcut yükseliş hissini artıran (3,70 dolar ile 4,54 dolar) arasında değişen üç haftalık bir konsolidasyon bölgesinden bile koptu.

Dört saatlik grafikte Near Protocol, tersine çevrilmiş bir “Baş ve Omuz” formasyonunun kırılmasını sağladı. NEAR fiyat verilen seviyenin üzerinde kalırsa, önceki en yüksek seviyesi olan 6 dolara kadar yükselmesi beklenebilir.  Bu yükseliş dönüşünün kolay olmayacağını belirtmekte fayda var. Çünkü boğalar önceki yükselişlerini test etmeden önce daha yüksek seviyelere yakın birçok zorlukla karşılaşacaklar.

Bazı küçük dirençler 5,00 dolar ve 5,48 dolar civarında duruyor. En yakın destek (4,30 dolar), Diğer taraftan 4 dolar seviyesinin altına bir kırılma, yükseliş görünümünü geçersiz kılabilir ve fiyatı 3,75 dolara kadar düşürebilir. Near protokol tüm zaman dilimlerinde yükseliş gösteriyor. Günlük zaman diliminde ise 4,56 doların üzerinde kapanış yapabilir

coingape 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin