featured

Bu altcoin, Amazon ile kurduğu çevreci ortaklığı sayesinde fiyatını uçurabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden biri olan VET, Amazon ile olan ortaklığını duyurmasının ardından ilgiyi üzerine çekmeyi başardı.

Karbon ayak izi yönetimi sektöründeki piyasa oyuncuları, blockchain teknolojisi aracılığıyla karbon izlenebilirliğini artırıyor.

Amazon bulut teknolojisi, işletmeler için güven karbon yönetiminin uygulanmasını keşfetmek için Şangay keşif zinciriyle işbirliği yapacak.

Karbon ayak izi yönetimi pazarında blockchain teknolojisinin popülaritesi istikrarlı bir şekilde artmaya devam ediyor. Sonuç olarak bu alandaki birçok hizmet sağlayıcı, karbon izlenebilirliğini artırmak için blockchain teknolojisini kullanmayı araştırıyor.

Blockchain teknolojisi, enerji tüketiminin canlı olarak izlenmesine ve analizine yardımcı olur. Yılın başlarında, VeChain vakfı ve Amazon web hizmetleri, firmaların karbon ayak izlerini yönetmelerini ve emisyon hedeflerine ulaşmalarını sağlamak amacıyla karbonsuz bir dijital altyapı keşfetmek için ortaklık kurdu.

altcoin VET Amazon

Amazon, Amazon bulut teknolojisi birimi aracılığıyla Şanghay keşif zinciriyle işbirliği yaparak ortaklığı daha da ileriye taşıyor. Bu son ortaklık sayesinde Amazon, VeChain’in VeCarbon’unun önemli bir özelliği olan çift karbon kullanan işletmeler için güvenilir karbon yönetimi sağlamaya başlayacak.

Toplum, “dijitalleşme” ve “zeka” yoluyla önemli bir gelişme göstermiştir. Bu arada, daha fazla olanak sağlamak için zeka ve dijitalleştirme teknolojilerinde sürekli bir gelişme olacaktır. Bu tür teknolojiler arasında bulut bilişim, büyük veri, ağ ve bulut bulunur.

Bulut teknolojisi alanındaki liderlerden biri olan Amazon bulut teknolojisi, kullanıcıların dijital inovasyonu keşfetmelerini sağlamak için bu alandaki uzun yıllara dayanan deneyimini kullanıyor. Böylece daha fazla fırsata erişebilirler. Amazon’un, kullanıcıların bu dijital yenilikleri keşfetmelerine yardımcı olmasının bir yolu, hızlandırma haftası yeniliğidir.

Bu etkinliğin katılımcıları, iletişim köprüleri kurmak, birbirleriyle etkileşim kurmak ve Amazon bulut teknolojisi ortaklarıyla bağlantı kurmak için Amazon’un ağına erişebilir. Ek olarak, kullanıcılar sınırsız ortaklık olanaklarını keşfetmeyi ve oluşturmayı bekleyebilirler. Amazon bulut teknolojisinin bir sonraki “hızlanma haftası” 31 Ekim’de başladı ve bugün 4 Kasım 2022’de sona eriyor.

Bu etkinlik, yeni nesil altyapıyı geliştirmek için sektör oyuncularının deneyim ve uzmanlığından yararlanmayı amaçlıyor. Etkinlik, 20’den fazla ortağın hem mimari hem de modern uygulama geliştirme aşamasında görüşlerini paylaştığı heyecan vericiydi.

Karbon nötrlük hedeflerine ulaşmak

Kurumsal karbon yönetimi ile “inovasyon hızlandırma haftasının” hayati bir özü, VeCarbon’un devreye alınması kaçınılmazdır. VeCarbon, blockchain teknolojisi ile karbon nötr dijital sistemler inşa ediyor. Ayrıca ölçüm, raporlama ve doğrulama konularında güvenilir karbon emisyonu çözümleri sunar.

VeCarbon ekibi, karbon varlık geliştirme ve yönetiminde deneyimli uzmanlardan oluşur. VeCarbon yönetim platformu, VeChainThor’un blockchain teknolojisi üzerine kurulmuştur. Böylece, kuruluşların (hükümet veya özel) düşük karbonlu dönüşüm elde etmelerine yardımcı olur.

Bu yenilik, iş modellerini yenilemek ve karbon ayak izlerini azaltmak isteyen Çin merkezli şirketler için iyi bir haber. Çinli yetkililer, ülke genelindeki tüm şirketler için karbon nötrlüğü hedefleri belirledi.

VeCarbon, Haziran 2021’den bugüne kadar çeşitli endüstrilerde ve uygulama senaryolarında konuşlandırıldı. Bu arada Amazon web hizmetleri, varlıklara küresel büyük ölçekli analitik ve depolama çözümleri sağlama konusundaki yüksek hedeflerine ulaşmaya çalışan VeCarbon için teknik destek sağlamaya devam edecek.

Bu olumlu gelişmeler MEÖ’yü şimdiden olumlu yönde etkiliyor. Bu arada, Vechain’in yerel token’ı olan VET bu gelişmelerin ardından son 24 saatte yüzde 6,14 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,0249 dolar civarında işlem görüyor.

CryptoNewsFlash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin