featured

Bu altcoin, bazı faktörler kontrol edilemezse ağır bir darbe alabilir! Yatırımcılar ne yapmalı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan SushiSwap (SUSHI), 31 Ekim itibarıyla galaksi puanı açısından en iyi Polygon projeleri listesine AAVE’nin gerisinde kaldı. Bu, SUSHI için önümüzdeki günlerde olası bir fiyat artışı açısından blockchain’in lehine olabilecek büyük bir güncellemeydi. Ayrıca, daha yüksek bir galaksi puanı da yükseliş sinyali olarak kabul edilebilir.

altcoin SUSHI

Yukarıda sunulan bilgilerin aksine altcoin’in 24 saatlik performansı pek umut verici değildi. CoinMarketCap’e göre, SUSHI geçen gün %9’dan fazla düştü ve bu yazının yazıldığı sırada 1,66 dolar civarında işlem görüyordu. Sadece bu değil, birkaç zincir üstü ölçüm de bir fiyat düşüşüne işaret ediyor.

Sorun ne?

SushiSwap kısa süre önce yeni bir uygulamasıyla ilgili bir güncelleme yayınladı. Yeni güncellemede SUSHI, hepsi kripto ve Web3 alanında aktif olarak yer alan Multisig’de oturmayı teklif eden tüm yeni imza sahiplerinden bahsetti.

Bu gelişmeye rağmen, altcoin’in fiyatı bundan etkilenmemiş görünüyordu. CryptoQuant’ın verileri, SUSHI’nin borsa net akışı toplamının geçen haftadan daha yüksek olduğunu ortaya koydu. Bu, daha yüksek satış baskısına işaret ettiği için açık bir düşüş sinyalidir. Ayrıca,  aktif cüzdan sayısı 30 Ekim’e göre %40,79 oranında azaldı. Bu da SUSHI için bir başka düşüş işaretidir.

Santiment’in çizelgeleri de SushiSwap için benzer bir düşüş tablosu çizdi. Örneğin, SUSHI’nin MVRV oranı, 29 Ekim’de bir artış kaydettikten sonra düştü. Altcoin’in işlem sayısı da son birkaç gün içinde düşüş yaşadı.

Sadece bu değil, SUSHI’nin NFT alanı da bir düşüşe tanık oldu. Toplam NFT ticaret sayısı geçen hafta önemli bir düşüşe tanık oldu. Ayrıca, USD cinsinden NFT ticaret hacmi, bir artış kaydettikten sonra, haftanın ilerleyen saatlerinde de düştü.

Altcoin’in bir yükseliş işareti var mı?

SushiSwap’ın günlük grafiği, ayıların ve boğaların birbirlerini yenmek için mücadele ettiğini ortaya koydu. Teknik veriler de bir belirsizliğe işaret ediyor. Örneğin 20 günlük EMA’nın 55 günlük EMA’nın üzerinde olması nedeniyle piyasada bir alıcı avantajına işaret etti.

MACD verileri, EMA seviyelerinin verilerini tamamladı. Ancak aynı zamanda, yakında bir düşüş eğilimi olasılığı gösterdiği için işlerin U dönüşü yapabileceğine işaret ediyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı alım bölgesine dokunduktan sonra düşüş sinyali kaydetti. Ayrıca, Chaikin Para Akışı (CMF) da bir fiyat düşüşü olasılığını daha da artırıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin