“Bitcoin’i unutun, bu altcoin 2x ile golü atacak!” Popüler trader’dan bomba yükseliş tahmini
“Bitcoin’i unutun, bu altcoin 2x ile golü atacak!” Popüler trader’dan bomba yükseliş tahmini

“Bitcoin’i unutun, bu altcoin 2x ile golü atacak!” Popüler trader’dan bomba yükseliş tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler bir kripto para trader’ı, Ethereum (ETH) üzerine inşa edilmiş bir merkezsiz finans (DeFi) altcoin’inin büyük bir toparlanmanın eşiğinde olduğunu düşünüyor.

Curve Finance (CRV) alınır mı?

Credible adıyla bilinen analist, 320.600 Twitter takipçisine Ethereum tabanlı Curve Finance’in (CRV) “motorlarını ısıtmaya başladığını” söylüyor.

Curve, bı yazı yazılırken 2.91 dolardan işlem görüyor. Analist, Bitcoin (BTC) 40.000 $’a geri dönerse DeFi altcoin’in 2 dolar ortalarını tekrar ziyaret edebileceğini düşünüyor. Ayrıca, CRV’nin “yakında” 4-5 $ aralığına geri döneceğini tahmin ediyor. Kripto varlığı, Ocak ortasından bu yana bu zirvelere ulaşmadı.

Credible, BTC’nin kısa vadede 40.000 doları yeniden test edeceğini tahmin ediyor, ancak piyasa değerine göre en üst sıradaki kripto varlığının bu düşüşten sonra yukarı doğru yürümeye devam edeceğini düşünüyor.

Bitcoin, yazı yazılırken 46.890,63 dolardan işlem görüyor.

Convex Finance (CVX) alınır mı?

Analist ayrıca DeFi altcoin Convex Finance (CVX) için bir geri çekilme öngörüyor.

Para çekme veya minimum performans ücreti sunmayan Convex, Curve Finance borsasında likidite sağlayıcılarını ve CRV stakerlarını ödüllendiriyor. CVX, Curve’nin likidite havuzu kazançlarından bir pay almak için Convex Finance’e yatırabiliyor.

“Devam etmeden önce 40 dolara biraz geri çekilme görebiliriz. 20-30$ bölgesine düşüşler satın alma fırsatlarıdır.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin