Kripto piyasasında son durum: Bu altcoin 2 ayın en yüksek seviyesine ulaştı!
Kripto piyasasında son durum: Bu altcoin 2 ayın en yüksek seviyesine ulaştı!

Kripto piyasasında son durum: Bu altcoin 2 ayın en yüksek seviyesine ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünkü Google haberlerinin ardından altcoin Solana son birkaç ayın en yüksek seviyesine yükseldi. Çoğu altcoin bugün günlük ölçekte daha sakin hareket ederken SOL fiyatı neredeyse 40 dolardan iki ayın en yüksek seviyesine sıçradı.

Bitcoin hâlâ 21.000 doların üstünde işlem görüyor

Kasım ayının başlangıcı, çoğunlukla ABD ile ilgili olaylardan sonra BTC için oynak başladı. Çarşamba günü, Federal Rezerv’in faizi 75 baz puan artıracağını söylemesiyle BTC fiyatı 20.800 dolardan 20.000 dolara gönderdi.

Bununla birlikte, boğalar bu noktada hızlandı ve BTC fiyatı 20.000 doların üzerinde tuttu. İki gün sonra, beklenenden daha yüksek ABD iş raporu varlığı kuzeye itti ve BTC 21.000 dolara yaklaştı. Vuma günü ise BTC kaybettiği değeri geri almayı başardı. Şu an itibariyle hâlâ 21.000 doların üzerinde ve piyasa değeri 400 milyar doların üzerinde. Yine de altcoinler üzerindeki hakimiyeti %38,6 ile mücadele ediyor.

Altcoin’ler ise son zamanlarda etkileyici bir seyir izliyordu ancak şimdi biraz sakin işlem görüyorlar. Ethereum, küçük bir geri çekilme sonrasında hâlâ 1.600 doların üzerinde duruyor. Benzer fiyat düşüşleri Binance Coin, Ripple ve Cardano’da da görülüyor.

MATIC ve Shiba Inu %2 düşerken, Dogecoin son 24 saatte yaklaşık %3 değerinde düşüş yaşandı.

Solana, Google’ın bir doğrulayıcı düğüm çalıştırdığını söyledikten sonra, daha büyük ölçekli alt grupların en iyi performans gösterenleri arasında yer alıyor. SOL, Eylül ortasından bu yana ilk kez neredeyse 40 dolara sıçradı. Algorand, CRO ve CHZ son 24 saatte %5’ten fazla arttı. Genel olarak, kümülatif piyasa değeri, geçen hafta yaklaşık 60 milyar doları aştıktan sonra 1.050 trilyon doların biraz üzerinde duruyor.

“Bu yazı ilk olarak cryptopotato.com sitesinde yayınlanmıştır.”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin