Bu iki altcoin ne yapıyor? Dikkat çeken veriler neler?

Bu altcoin 1 dolar için savaşıyor: Metrikler izin verecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoinler, geçen haftanın performansını devam ettiriyor. Pek çok varlık iyi bir ilerleme kaydediyor. Bunda Bitcoin’in izin vermesi önemli. Majör altcoin tarafında da gelen haberler ve pozitif ayrışma dikkat çekiyor.

Polygon topluluğu son birkaç gündür kutlama modunda. Beklendiği gibi, MATIC de sıçramalar öne çıkıyor. Son gelişmeler, FOMC toplantısı yaklaşırken topluluğun yakın geleceğe yönelik umutlarını artırdı.

Altcoin yakında yeni zirvelere çıkacak mı?

MATIC, son birkaç gün içinde Polygon’un gelişmelerine iyi yanıt veriyor. Altcoin, son 24 saat içinde çift haneli kazançlar kaydediyor. Son 24 saat yüzde 14 yükselen Polygon, 0,88 dolardan işlem görüyor.

Öte yandan Santiment yakın zamanda attığı bir tweet’te uyarıda bulundu.Veri izleyicisi, ortalama MATIC yatırımcılarının 30 gün içinde +%28 olduğunu belirtti.

Disney, yeni hızlandırıcı programında Polygon ile bir işbirliği yapmıştı. Bu haber geçen hafta gelmişti. Polygon, Disney’in Hızlandırıcı Programındaki altı şirketten birini oluşturacak. Bunu yaparken, NFT geliştirmeye odaklanacak.

Altcoin için veri dalışı 

MATIC’in metrikleri, trader’lar için karışık bir çantanın altını çiziyor gibi. Sosyal Hakimiyet metriği, son günlerde bocalayan bir ölçüde. Polygon’un güncellemelerine rağmen metrik büyüyemedi. Bu, topluluk tarafından Polygon’dan yeterince sosyal medya bahsetmediği anlamına geliyor.

MVRV’ye (30 günlük) geçiş yapan MATIC, son birkaç günde son derece iyi bir performans sergiledi. MATIC için MVRV, karlılığın geç artmasıyla %39’a kadar yükseldi. Tüm bunlarla beraber altcoin 1 dolar için ilerlemek isteyebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin