Fidelity direktörü, Bitcoin’in altına göre daha fazla kazanç vermesini bekliyor
Fidelity direktörü, Bitcoin’in altına göre daha fazla kazanç vermesini bekliyor

Bu adam hükümet fonlarını Bitcoin kaldıraç işlemlerinde kullandı – sonuç hüsran

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain güvenlik şirketi Beosin, Pazarlama Direktörü Gao Ziyang’ın gözaltına alınmasının ve devlete ait varlıkların zimmete para geçirilmesiyle suçlanmasının ardından büyük bir skandalın odak noktası oldu.

Ziyang’ın BTC’yi başarısız bir şekilde shortlamak için hükümet fonlarını kullandığı ve 300 milyondan fazla renminbi veya 45 milyon dolarlık devasa bir tasfiye ile sonuçlandığı iddia ediliyor.

Short pozisyonu

Lianan Tech olarak da bilinen Beosin, Çinli yetkililerle bir çalışma ilişkisine sahipti ve sahte para toplama planlarını araştırmalarına yardımcı oluyordu. 2020’de fonların ele geçirilmesinden sonra, Beosin, daha sonra devlet hazinesine iade edilmek üzere varlıkları saklamak ve satmakla görevlendirildi. Varlıkları satmak yerine Gao Ziyang’ın kişisel kazanç için pozisyonların boyutunu artırmayı umarak Ağustos sonunda short bir pozisyon açtığı iddia edildi. O sırada BTC, 12.000 dolar civarında işlem görüyordu.

Yetkililer, OKEx’ten alınan kayıtların, pozisyonun 100x’e çıkmadan önce 10x kaldıraç kullanmaya başladığını ve sonunda tasfiyeyle sonuçlandığını gösterdiğini söylüyor. Sonunda varlıkların artık cüzdanda olmadığını anlamadan önce, fonların nerede olduğunu sormaya başladılar. İnternette insanlar, yirmili yaşlarında olarak tanımlanan Gao Ziyang’ın yaşına hayran kaldılar. Bir zamanlar Çin’de güvenilir bir blockchain güvenlik şirketi olarak kabul edilen Beosin’in geleceği, şimdi ciddi bir şüphe içinde.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin