“Bu 5 metaverse tokenine güvenmeyen pişman olur!” Popüler trader açıkladı
“Bu 5 metaverse tokenine güvenmeyen pişman olur!” Popüler trader açıkladı

“Bu 5 metaverse tokenine güvenmeyen pişman olur!” Popüler trader açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Daily sunucusu ve tanınmış kripto para yatırımcısı Austin Arnold, en fazla potansiyele sahip olduğuna inandığı metaverse tokenlerini takipçileriyle paylaştı.

Peki Arnold hangi kripto paraları öneriyor? İşte liste:

1- Theta Network (THETA)

Kripto para yatırımcısı, abonelerine, meta veri deposunun geliştirilmesi için gerekli bir altyapı olduğunu söylediği eşler arası video dağıtım Blockchain’i Theta Network’e (THETA) ile ilgilendiğini söyledi.

“Meta veri kaynakları ile meta veritabanlı ‘sanal canlı’ etkinlikler ve oyunlar büyümeye devam ederken, Theta onları teknoloji genelinde güçlendirecek temel altyapı olarak konumlanıyor. Metaverse canlı etkinliklerinin yüksek kullanıcı sayısı, eşler arası video ve veri dağıtımı için mükemmel bir uyum sağlıyor ve Theta protokolüne olan ihtiyacı gösteriyor.”

2- Gaia Everworld (GAIA)

Listede bir sonraki kripto para birimi, Blockchain ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC) tarafından desteklenen çok bölgeli bir fantezi oyunu olan Gaia Everworld (GAIA). Arnold’a göre Gaia Everworld, oyuncuların krallıkları keşfedip inşa edebilecekleri sürükleyici bir oyun. Arnold, GAIA’nın benzersiz teknolojisi ve güçlü desteği nedeniyle potansiyele sahip olduğunu söylüyor.

“Bu projeyi destekleyen büyük isimlerden bazıları: Polygon, AU21 Capital, Bullperks, EnjinStarter… Kesinlikle fark yaratır. Ayrıca teknolojisi çok farklı. Unity 3D’ye sahipler, Unreal Engine’e sahipler ve Polygon üzerine inşa edildiler.”

3- Star Atlas (ATLAS)

Listenin devamında Arnold, NFT içeren Solana tabanlı uzay temalı bir macera oyunu olan Star Atla (ATLAS) ile ilgilendiğini söylüyor.. Arnold’a göre, hızla büyüyen hayran kitlesi nedeniyle ATLAS radarda.

“Star Atlas’ın izlenmesi gereken bir metaverse olduğunu düşünmemin en büyük nedenlerinden biri, topluluğun büyüme hızı. Star Atlas Discord sunucusu 100.000 üyeye ulaştı. Bu, topluluk ve ekip için büyük bir başarı.”

4 ve 5 – Axie Infinity ve Decentraland

Artan popülariteleriyle dikkat çeken diğer metaverse tokenleri ise kazan-kazan Blockchain tabanlı oyun Axie Infinity (AXS) ve en iyi oyun projeleri listesinde tırmanan sanal gerçeklik platformu Decentraland (MANA).

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin