Bu 5 işaret Litecoin için ne anlama geliyor?
Bu 5 işaret Litecoin için ne anlama geliyor?

Bu 5 işaret Litecoin için ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son döngü sırasında Litecoin, diğer en iyi kripto para birimleri olan Bitcoin ve Ethereum kadar popüler ve heyecanlıydı. Ancak bu sefer, dijital gümüş denen kripto para, neredeyse hiçbir yerde dijital altın karşılığı ve hatta diğer altcoinler kadar iyi performans göstermiyor.

Piyasanın geri kalanının gerisinde kalmasına neden olan şey ne olursa olsun, altcoin’in dibe vurduğuna ve tüm zamanların en yüksek seviyesini belirleyecek sıradaki bir sonraki kripto para birimi olduğuna dair birkaç işaret var.

5 teknik işaret

Bu boğa piyasasına öncelikle Bitcoin, Ethereum ve DeFi ve NFT’ler gibi yenilikçi yeni blok zinciri tabanlı teknolojiler hakim.

Bu döngü sırasında Litecoin, diğer ilk on varlığın oldukça gerisinde kalıyor. Litecoin ilk on içindeki konumunu korumasına rağmen, sonunda düşme riski altında ve şu anda genel olarak dokuzuncu sırada yer alıyor.

Ancak bu gerçekleşmeden önce, altcoin birkaç tekniğe göre güçlü bir sıçrama yapabilir.

ltcusd Adam and Eve bottom

Birincisi ve en önemlisi, LTCUSD kuru üzerinde nadiren kullanılan altı haftalık zaman diliminde, Litecoin, kriptodaki teknik olarak en temiz Adam ve Eve dip oluşumlarından birini tamamladı.

Önlem kuralına dayalı olarak öngörülen hedef, Litecoin’i işler değiştikten sonra haftalar içinde önceki tüm zamanların en yüksek seviyesini neredeyse iki katına çıkarabilir.

ltcbtc td 13

LTCBTC ticaret kuruna geçerken, üç aylık zaman dilimleri, acımasız düşüş trendinin bir TD 13 ve eski düşük seviyelerin temizlenmesi ile tamamen tükenebileceğinin sinyallerini veriyor.

Üç aylık bir mum hiçbir zaman mevcut seviyenin altında işlem görmedi ve bu bölgede tersine dönme olasılığı daha da artıyor.

Aylık zaman dilimlerinde, altcoin Bitcoin’e karşı düşen bir takoz modelinde işlem görüyordu ve dört yıllık bir ayı piyasasından sonra nihayet RSI desteğine dokundu.

Aynı zamanda Litecoin, altcoin’in en üst kripto para birimine karşı dört yıllık genişlemesine başlamasından hemen önce 2017’nin dibine kadar uzanan desteği desteklemeyi sürdürdü.

Haftalık zaman dilimlerine daha da yakınlaştırıldığında, Göreceli Güç Endeksi’nde yükseliş eğilimi 2020 ortalarından beri artıyor.

Yükseliş sapması başarısız olursa, Litecoin Bitcoin’e karşı yeni düşük seviyeler belirleyecektir.

litecoin versus bitcoin ethereum

Litecoin’in, son döngüde diğer ikisinden önce tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasına rağmen, Bitcoin ve Ethereum’un çok gerisinde kalması, kripto piyasasının zirvesinin hiçbir yere yakın olmadığını gösterebilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin