Kripto piyasasında yaşanan çöküşe bu 5 altcoin meydan okuyor!
Kripto piyasasında yaşanan çöküşe bu 5 altcoin meydan okuyor!

Kripto piyasasında yaşanan çöküşe bu 5 altcoin meydan okuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Devam eden piyasa düzeltmesine ilk 100 kripto arasında yer alan bu 5 altcoin meydan okuyor. Bu kripto paralar arasında BitTorrent, Tfuel, Decred, FTX, Klaytn ve BTT şeklinde yer alıyor.

BTT

BTT, 22 Haziran Haziran tarihinden bu yana simetrik bir üçgen içinde işlem görüyor. Bu nötr bir model, dolayısıyla hem bir kırılma hem de düşüş ihtimali olasılığı bulunuyor. Altcoin bu modelin sonuna yaklaşıyor, bu sırada belirleyici bir hareket muhtemel olacak.

Teknik göstergeler, hem RSI hem de MACD önemli yükseliş sapmaları (yeşil çizgiler) oluşturduğundan, bazı yükseliş işaretleri gösteriyor. Bu nedenle, bu modelden bir kopuşun olması oldukça yüksek görünüyor.

BTT Triangle

TFUEL

TFUEL, 8 Mart tarihinde başlayan 276 günlük bir süre boyunca 0,23 dolarlık yatay alanın üzerinde işlem görüyordu. Altcoin daha sonra o bölgeden ayrıldı ve 27 Aralık tarihinde direnç (kırmızı) bölgesi onayladı. Token o zamandan beri aşağı doğru hareket ediyor.

Destek alanının yaklaşık bir yıldır yürürlükte olması nedeniyle, geri kazanılmadıkça eğilimi yükseliş olarak kabul etmek doğru olmaz.

TFUEL Resistance

DCR

DCR, 14 Nisan’da tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 250 dolara ulaştığından beri düşüş yaşıyor. Token 100 dolarlık yatay destek alanının dört katı üzerine sıçrarken, 5 Aralık’ta model bozuldu ve on gün sonra alanı destek olarak doğruladı (kırmızı bölge) .

Bir sonraki büyük destek alanı ise 46 dolarda yer alıyor. Bu alanın altında belirleyici bir kırılma, 10 dolar civarında tüm zamanların en düşük seviyelerine doğru bir düşüşü tetikleyebilir.

DCR Movement

FTT

FTT, 9 Eylül’den beri alçalan bir direnç çizgisini takip ediyor. Bu, 8 Ocak tarihinde 33,8 dolara düştü. Ancak, altcoin sonrasında eğilimi tersine çevirdi ve o zamandan beri yukarı doğru hareket ediyor. Ayrıca 14 Ocak’ta alçalan direnç çizgisinden çıktı.

Yukarı doğru hareket önemli olmasa da, FTT daha önce direnç olarak hareket eden 43,5 dolar alanının üzerinde tutunmaya çalışıyor. Başarılı olursa, alan destek olarak doğrulanır. Yükseliş yapısının bozulmadan kalması için FTT’nin bu alanın üzerinde tutunması gerekiyor.

FTT Resistance

KLAY

KLAY, 4 Aralık’tan beri yükselen bir paralel kanal içinde artıyor. Bu tür kanallar genellikle düzeltici hareketler içeriyor. Bu nedenle, bir düşüş yaşanması olası. Ayrıca, token bu kanalın alt kısmında işlem görüyor ve kırılma olasılığını destekliyor. Altcoin için en yakın destek alanı 1,05 dolar olarak belirlenebilir.

KLAY Channel

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin