Bu 5 altcoin geçen haftadan bu yana yükseliyor!
Bu 5 altcoin geçen haftadan bu yana yükseliyor!

Bu 5 altcoin geçen haftadan bu yana yükseliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen hafta 8 Temmuz’dan 15 Temmuz’a kadar en çok artan beş altcoin aşağıda sırasıyla yer alıyor. Bu kripto paralara ve yükselişlerine aşağıda sırasıyla yer verilmektedir

  • Quant (QNT): %77,08
  • Aave (AAVE) : %34,94
  • Serum (SRM) : %27,70
  • Compound (COMP) : %26,68
  • Polygon (MATIC) : %26,09

QNT

QNT, 14 Haziran tarihinde 40 dolara düştüğünden bu yana yukarı doğru hareket ediyor. Şimdiye kadar, yukarı hareket 15 Temmuz yani bugün 112,50 dolara kadar ulaştı. En yüksek seviye, 0,618 Fib geri çekilme direnç seviyesinde yapıldı. Reddetme daha belirgin bir aşağı yönlü harekete yol açarsa, 78 dolarlık yatay alanın destek sağlanabilir. Alan daha önce direnç görevi görmüştü, ancak QNT bunun üzerine çıktı ve 10 Temmuz’da (yeşil simge) destek olarak onayladı.

QNT horizontal resistance

AAVE

AAVE, Aralık 2021 tarihinden bu yana azalan bir destek çizgisinde yer alıyor. Düşüş hareketi şimdiye kadar 18 Haziran’da 45,6 dolar seviyesine kadar gerçekleşti. AAVE, o zamandan beri, RSI’da (yeşil hat) yükseliş eğiliminden önce gelen yukarı yönlü bir hareketle artıyor. Şimdiye kadar, AAVE 95 dolar seviyesine kadar ulaştı. Altcoin’in 115 dolarlık direnç alanının üzerinde bir kırılma, eğilimin yükseliş olduğunu gösteriyor.

AAVE Support

SRM

Altcoin SRM 4 Haziran tarihinde daha önce Nisan ayının başından beri yürürlükte olan alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. Ancak, herhangi bir yukarı hareket başlatamadı. Bu güç eksikliğine rağmen, günlük RSI yükseliş eğilimi (yeşil hat) oluşturmaya devam etti ve sonunda 2 Temmuz tarihinde yukarı yönlü bir hareket başlattı. Şu ana kadar SRM 1,09 dolar seviyesine kadar yükselmeyi başardı. Yukarı hareket devam ederse, bir sonraki en yakın direnç alanı 1,85 dolarda olması beklenebilir.

SRM Breakout

COMP

Altcoin COMP 18 Haziran tarihinden bu yana yükselişini sürdürüyor. Fiyat başlangıçta hem azalan bir direnç çizgisi hem de 58 dolarlık yatay direnç alanı (kırmızı simge) tarafından reddedildi. Ancak, 13 Temmuz tarihinde direnç çizgisinden çıkmayı ve bunu destek olarak doğrulamayı başardı. Yazım sırasında COMP 58 dolarlık direnç alanından çıkmak için başka bir girişimde bulunuyor. Başarılı olursa, bir sonraki en yakın direnç 105 dolarda seviyesi olabilir.

COMP Breakout

MATIC

MATIC Breakout

Bu haftanın son yükselişiyle dikkat çeken altcoin’i ise MATIC, Aralık 2021’de tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 2,92 dolar seviyesine ulaştığından beri azalan bir direnç çizgisinin altına düşüyor. Aşağı yönlü hareket 18 Haziran tarihinde 0,316 dolara kadar düştü. Altcoin fiyatı o zamandan beri artıyor ve 8 Temmuz tarihinde patladı. Yükseliş sırasında hat 194 gündür yerindeydi. Tüm yukarı yönlü hareketin öncesinde, günlük RSI’da (yeşil hat) önemli bir yükseliş ayrışması yaşandı. Yukarı hareket devam ederse, ilk uzun vadeli direnç alanı 1,32 dolarda olacak. Bu seviyeler 0,382 Fib geri çekilme direnç seviyesi ve yatay bir direnç alınında yer alıyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin