“Bu 4 coin’i öldüremezsiniz, yükseliş gelecek!” Analistten tahminler
“Bu 4 coin’i öldüremezsiniz, yükseliş gelecek!” Analistten tahminler

“Bu 4 coin’i öldüremezsiniz, yükseliş gelecek!” Analistten tahminler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakından takip edilen bir kripto analistinden önemli açıklamalar geldi. Altcoin Sherpa, piyasa oynaklığı sırasında Solana (SOL) ve Binance Coin’in (BNB) tutmak istediği tek dijital varlıklar olduğunu söyledi.

Solana ve BNB’ye güveniyor

Takma isimli analist Altcoin Sherpa, 177.500 Twitter takipçisine Solana’nın muhtemelen iyileşeceğini ve SOL için 15 ila 25 dolar arasında iyi giriş noktaları gördüğünü söyledi.

“SOL: Mevcut alan kısa vadeli bir sıçrama için iyi bir alım bölgesi. Ama işler düşmeye devam ederse, dip muhtemelen 20 doların altında.”

Trader ayrıca Binance’in kripto varlığını desteklemeye devam edeceğinden emin olduğu için daha fazla BNB satın aldığını söylüyor. Binance Coin şu anda 209,48 dolar değerinde

“BNB düşüş trendinde son döngüye öncülük etti ve Changpeng Zhao’nun BNB’nin ölmesine izin vereceğini düşünmüyorum. Binance halen en önde gelen merkezi borsa ve Binance Akıllı Zinciri üzerinde halen faydası var. Bunun güvenli olduğunu düşünüyorum.”

Avalanche ve NEAR ile ilgili de konuştu

Altcoin Sherpa ayrıca Avalanche (AVAX) ve Near Protocol (NEAR) altcoinleri için bakış açısını paylaşıyor. Damping devam ederse büyük olasılıkla bu tokenleri satın alacağını söylüyor.

Avalanche’a gelince, Altcoin Sherpa, AVAX’ın yaklaşık 10 dolara düşebileceğini söylüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin