Bu 4 altcoin son 30 günde yüzde 400’ün üzerinde yükseldi – sırada ne var?
Bu 4 altcoin son 30 günde yüzde 400’ün üzerinde yükseldi – sırada ne var?

Bu 4 altcoin son 30 günde yüzde 400’ün üzerinde yükseldi – sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dört token, yeni bir altcoin sezonunun ortasında Bitcoin’den önemli ölçüde daha iyi performans gösterirken %400’ün üzerinde kazanç elde etti.

Yükselen altcoinler

Bir blockchain haber ve güncelleme merkezi olan CryptoDiffer, 52.600 takipçisine zincirler arası likidite ve stake etme platformu Ramp DeFi’nin (RAMP) 15 Ocak’tan önceki son 30 günde %465 arttığını ve Bitcoin’i 4,8 kat geride bıraktığını açıkladı.

CoinGecko’ya göre kripto para, 13 Ocak’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,28 dolara fırlamadan önce 16 Aralık’ta 0,04 dolar civarında işlem görüyordu.

Aynı zaman diliminde Bitcoin’in performansını aşan bir başka para da ödeme protokolü Telcoin’dir (TEL). CryptoDiffer, TEL’in %418 oranında patlama yaptığını ve BTC’nin kazançlarını 4,3 kat gölgede bıraktığını gösteriyor.

CoinGecko’ya göre TEL, 16 Aralık’ta 0.00016 $ ‘dan şu anda 0.001 $ civarında işlem gördüğü için patlamaya devam ediyor.

Bitcoin’i geride bırakan üçüncü kripto para, blockchain işlem izleme protokolü Parsiq (PRQ). CryptoDiffer, PRQ’nun %414 arttığını ve BTC’nin performansını 4,2 kat aştığını vurguluyor.

CoinGecko, PRQ’nun 16 Aralık’ta 0,18 ABD dolarından 16 Ocak’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi 1,78 ABD doları olarak kaydettiği için dik bir yükseliş eğiliminde olduğunu gösteriyor.

Dördüncü kripto varlığı,%401 artışıyla DeFiChain’dir (DFI). Kullanıcılara DeFi hizmetlerine kesintisiz erişim sağlamayı amaçlayan platform, CryptoDiffer’a göre 15 Ocak’tan önceki 30 gün içinde de Bitcoin’i 4,1 kat geride bıraktı.

CoinGecko, DFI’nin 16 Aralık’ta 0,53 dolardan yükseldikten sonra şu anda 2,64 dolardan işlem gördüğünü gösteriyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin