Kimse bunu beklemiyordu: Majör altcoin, piyasa üstü rallisine devam ediyor!

Bu 4 altcoin, düşük hacimlerine rağmen büyük patlama yaptı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün itibarıyla kripto piyasasında bir hafta daha geride kaldı. Bitcoin yine iyi bir kapanış yaparak yeni haftaya güçlü gireceğini gösterdi. Bugün gün içinde yeniden 25 bin doları deviren BTC, altları ezerek ilerliyor.

Sabah saatlerinde Bitcoin 25K seviyesinden sonra geri çekilmesi altcoin’leri daha çok geriye götürdü. Haftanın ilk iş günü olması nedeniyle daha stabil bir durum oluşuyor. Öte yandan bazı altcoin’ler bu süre zarfında büyük bir yükseliş yaptı.

Kripto piyasaları geçen hafta sıçradı ve bir dizi altcoin, yaklaşık %90 veya daha fazla kazançla diğerlerinden sessizce daha iyi performans gösterdi.

Haftanın öne çıkan dört altcoin’i

CEL, yedi günün en düşük seviyesi olan 1.74$’dan 4.63$’a yükseldi. CEL’in %166’lık hareketi, iflas söylentilerinin çoğaldığı geçen aydan bu yana büyük bir performans göstermiş oldu. Hatırlayacağınız üzere iflas söylentileriyle Celsius geçen ay 1 doların altına kadar düşmüştü.

Son zamanlarda yükselen bir diğer altcoin, bireysel yatırımcıları hedefleyen merkezi olmayan finans protokolü Kujira. KUJI, %108’in üzerinde bir artışla yedi günün en düşük seviyesi olan 0,59$’dan 1,23$’a çıktıktan sonra ralli yaptı.

Ayrıca bu hafta büyük yeşil mitingler düzenleyen Flux, zincirler arası bir Oracle ve merkezi olmayan bulut altyapısı. FLUX, sadece yedi gün içinde %106’nın üzerinde kazançlar için haftalık en düşük 0,59$’dan 1,22$’a yükseldi. Altcoin o zamandan beri geri çekildi.

Yükseliş hareketlerine katılan diğer altcoin ise Energy Web Token (EWT). Dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock, yeni spot Bitcoin yatırım ortaklığı için bir duyuruda EWT’den bahsetmişti. Bunun üzerinde varlık büyük bir sükse yaptı.

Enerji sektörüne hizmet etmeyi amaçlayan bir kamu hizmeti tokeni olan EWT, bir haftada yaklaşık %90 artışla yedi günün en düşük seviyesi olan 2.42$’dan 4.56$’a yükseldi. EWT, haftalık en yüksek seviyesini yayınladıktan sonra düzeltme yaşadı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin