Bu 4 altcoin boğa sezonuna liderlik edecek - işte nedeni
Bu 4 altcoin boğa sezonuna liderlik edecek - işte nedeni

Bu 4 altcoin boğa sezonuna liderlik edecek – işte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’un 2000 $’ın üzerindeki rallisini ve bir haftada yaklaşık %25 kazancını takiben, bu altcoin sezonunda çift haneli getiri sunan altcoinleri seçmek için şimdi ideal zaman olabilir. Borsalardan çıkan altcoin arzının bir fiyat rallisine yol açması veya yerel bir düşüşün gelmesi muhtemeldir. DOT, ADA, TRX ve UNI gibi en önemli altcoinlerin fiyat trendinde değişiklikler oldu ve borsalara arz ve volatilite gibi en önemli ölçümler, önümüzdeki hafta bir fiyat rallisi beklentisine yol açtı.

Fiyat beklentisi

TRX için ticaret hacmi %66’nın üzerine düştü, varlık şu anda blockchain analistlerine göre satın alma bölgesinde. Büyük ölçüde 0,096 doların altında kaldıktan sonra, fiyat bir ay içinde ilk kez  %22’nin üzerine çıktı. Bu fiyat hareketi, TRX ve ADA arasında birkaç paralelliğin çizilmesine yol açtı. ADA’nın büyük HODLerlar tarafından konsantrasyonu %25’in altındadır ve bu TRX ile aynıdır. Şu anda, ADA’nın fiyat rallisi grafiğe göre soğumuş olabilir, ancak blockchain analizine göre, traderlar hala yükselişte ve uzun bir ralli için alan var.

Why these altcoins DOT, ADA, TRX and UNI are set to rally

DOT’un ticaret hacmi son 30 günde istikrarlı bir şekilde arttı. ADA gibi, borsalardaki likidite daha yüksek olduğu için DOT’un genişletilmiş bir yükselişe sahip olması bekleniyor.

Chainlink’in oracle’larını Polkadot’a getiren son güncelleme, son 24 saat içinde  %5 kazanmış olduğu için varlığın fiyatı için tetikleyici bir olay olabilir.

UNI durumunda, tetikleyici V3 lansmanıydı. Yeni bir ATH’ye isabet etmek, fiyat artışı beklentisinin artmasına neden oldu. Şu anda fiyat 29,5 dolar ve DOT gibi hala satın alma bölgesinde. ATH’den yaklaşık %20 uzakta olmasına rağmen, DOT ve UNI için anlatı büyük ölçüde benzer. UNI’nin rallisi, piyasa değeri ve 24 saatlik fiyat artışının ralli öncesi seviyelere düşmesiyle neredeyse sona erdi.

İlk 25’te yer alan çoğu altcoin için bir tetikleme etkinliğiyle, bu hafta bir Altcoin ralli beklentisi var. Alım bölgesinde ADA ve UNI ile ve borsalardaki fiyat hareketine ve net akışa bağlı olarak, fiyat rallisi bu hafta sonu başlamış olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin