“Mega balinalar” uyandı, bu 3 Metaverse tokenini es geçmeyin! Hacimdeki yükseliş fiyata henüz yansımadı
“Mega balinalar” uyandı, bu 3 Metaverse tokenini es geçmeyin! Hacimdeki yükseliş fiyata henüz yansımadı

“Mega balinalar” uyandı, bu 3 Metaverse tokenini es geçmeyin! Hacimdeki yükseliş fiyata henüz yansımadı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin (BTC) fiyatı 2022’nin başlarında yatay seyretmeye devam ederken, BTC “mega balinaları” piyasaya geri dönüyor.

Mega balina sayısı artıyor

Kripto para analiz firması Santiment’e göre, son üç ayda 10.000 veya daha fazla BTC tutan 10 yeni Bitcoin balina adresi yeniden ortaya çıktı ve toplam “mega balina” sayısı 89’a çıktı.

Yeni eklenenlerle birlikte mega balina sayısında Ekim ayında görülen son dokuz yılın en düşük seviyesine göre %12,7’lik bir artış yaşanmış oldu.

Bitcoin, bu yazı yazılırken son 24 saatte %1,14 düşüşle 41.739. dolardan işlem görüyor.

3 Metaverse tokeni es geçilmemeli

Santiment ayrıca Metaverse projeleriyle ilişkili tokenlerin işlem hacminde fiyat artışlarına yansımayan yükselişler gördüğünü de belirtiyor. Analitik firması, yatırımcıların Decentraland (MANA), Axie Infinity (AXS) ve The Sandbox’ı (SAND) “gözlemde tutması” gerektiğini söylüyor.

Decentraland, içerik oluşturucuların ve geliştiricilerin içeriklerinden ve uygulamalarından para kazanabilecekleri bir sanal gerçeklik platformu. Projenin yerel tokeni MANA, bu yazı yazılırken 2,83 dolardan işlem görüyor.

Axie Infinity ise Blockchain’e dayalı bir ticaret ve savaş oyunu. AXS bu yazı yazılırken 72,88 dolardan işlem görüyor.

Sandbox, video oyunları hayranlarının oyun deneyimlerini oluşturmalarına, sahip olmalarına ve bunlardan para kazanmalarına olanak tanıyan Ethereum tabanlı bir sanal dünyadır. Projenin yerel tokeni SAND şu anda 4,44 dolardan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin