Bu 3 kripto para, bu yıl büyük kazançlar elde edebilir!

Bu 3 kripto para, bu yıl büyük kazançlar elde edebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto pazarında her an her şey olabilir. Bu nedenle bir kripto paranın her an patlaması da olası. Dijital varlıklar riskli olmasına rağmen kullanıcılar ve yatırımcılar varlıklarını dijital para birimlerinde yatırım yapmak için çok istekliler.

Yatırımcılar yükselecek kripto paraları ararken, 2022 yılı için patlama potansiyeline sahip üç dijital varlığı sizin için derledik.

Cardano (ADA)

Cardano, kullanıcılarından yüksek karşılık gören ve şu anda neredeyse güçlü bir kullanıcı tabanına sahip ilk kripto varlığıdır. 2021’de Cardano, tüm altcoinler ve hatta kripto kralı Bitcoin (BTC) için rekabet edebilecek hale geldi. Ayrıca, Cardano’nun yükselmesinin ana nedeni, beş geliştirme seviyesini içeren bir vizyona sahip bir yol haritası belirlemesidir.

Dahası, tamamen merkezi olmayan, kendi kendini idame ettiren bir sistemi sürdürerek yol haritasının son 2 aşamasında bulunuyor. Ayrıca, Cardano’nun zirveye ulaşmasının bir diğer nedeni de, ilk merkezi olmayan finans borsası SundaeSwap’in Cardano üzerine kurulmuş olmasıdır.

Mevcut piyasa durumuna göre ADA 1,39 dolarda duruyor ve genel piyasada 5. sırada yer alıyor. Cardano, yenilikçi yükseltmeler ve ölçeklendirme sistemleri ile yakında işlem hızını da artıracak.

Avalanche (AVAX)

Listedeki ikinci oyuncu ise piyasada yükseliş trendi gösteren Avalanche. ETH veya Polkadot gibi diğer büyük blok zincirlerin önüne geçmek için benzersiz özelliklere sahip. Bunun yanında Avalanche ağının yerel kripto parası AVAX, 2021’de %3000 yükselerek büyük bir başarı elde etti.

Avalanche ağını bu listeye almamızın bir nedeni, 4.500 TPS gerçekleştiren ve her bir TPS’yi iki saniyeden daha kısa sürede tamamlayan işlem hızıdır. Diğer bir neden ise, kullanıcılar ve geliştiriciler ile etkileşim yeteneğidir.

Avalanche, geliştiricilerin, Ethereum’un kodlama dilini kullanarak Solidity’de dApp’ler yazmasını ve bunları Avalanche platformunda başlatmasını sağlıyor. Böylece varlıkları güvenli bir şekilde transfer etmede ETH ve Avalanche arasında bir köprü görevi görüyor. CoinMarketCap’e göre Avalanche, son 24 saatte %2,28 artarak 86,31 dolardan işlem görüyor.

Algorand (ALGO)

Listedeki ana kripto para birimlerini geçme potansiyeline sahip üçüncü kripto para Algorand (ALGO). ALGO’nun işlem hızı onu diğerlerinin önüne geçiriyor ve kullanıcıların dikkatini çekiyor. ALGO, saniyede 45.000’den fazla işlemi işlemesine izin veren bir sistem üzerinde çalışıyor.

Ayrıca ALGO, yüksek ağ güvenliği ile kullanıcıların dikkatini çekiyor. Ağ, PoS ve birkaç blok zinciri işlemleri doğrulamak için hisse kanıtı kullanıyor. Bununla birlikte ALGO, ağın yeni bir sürüme bölünemeyeceği anlamına gelen çatalsız bir blok zinciri olma özelliği taşıyor. Çatalsız olması NFT takipçilerini cezbediyor çünkü çatal oluşması NFT’nin kopyalanabilmesine ve değerinin düşmesine neden oluyor.

Aslında, ALGO geçen yıl %400’ün üzerinde sıçrama yaptı. Algorand, hızı ve güvenliği ile daha fazla kullanıcı çektiği için yükselme potansiyeli taşıyor. Şu anda ALGO, gün için %1,35 artışla 1,31 dolardan işlem görüyor. CoinMarketCap’e göre, ALGO genel listede 25. sırada yer alıyor.

thenewscrpyto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin