Kötü performanslarıyla öne çıkan bu 6 önemli kripto para hızlı toparlanabilir mi?
Kötü performanslarıyla öne çıkan bu 6 önemli kripto para hızlı toparlanabilir mi?

Bu 3 kripto para 2022’nin gözdesi olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitwise Asset Management’ın baş yatırım sorumlusu Matt Hougan’a göre, yatırımcılar patlamaya hazır diğer kripto para varlıklarını Bitcoin’e tercih etmeye başladı.

Bloomberg Technology’den Emily Chang ile yaptığı röportajda Hougan, Ethereum, Polygon ve Solana konusunda iyimser görünüyor.

Ethereum ağının yerel tokeni Ether, merkezi olmayan bir açık kaynaklı blok zinciri sistemi ve merkezi olmayan akıllı sözleşmelerin büyük çoğunluğu Ethereum üzerinde çalışır.

Ethereum’un vizyonu, dünyanın her yerinden kullanıcıların sansür, dolandırıcılık ve kesintiye dayanıklı yazılımlar yazmasına ve çalıştırmasına olanak tanıyan merkezi olmayan bir uygulama platformu olmaktır.

Akıllı sözleşme platformları üzerinde duruyor

Matt Hougan’a göre, Ethereum ve diğer Katman 1 çözümleri çevresinde muhtemelen bir aktivite patlaması olacak gibi görünüyor. Hougan, bu görüşünü ise yatırımcıların Ethereum, Solana ve Polygon üzerinde yoğunlaşacağı şeklinde özelleştiriyor.

Solana, merkezi olmayan uygulamaların (DApp’ler) oluşturulmasını kolaylaştırır. Blok zincirinin altında yatan hisse kanıtı konsensüsüyle birleştirilmiş bir geçmiş kanıtı konsensüsü sunulması yoluyla, ölçeklenebilirlik iyileştirilir.

Hem küçük hem de kurumsal tüccarlar, yenilikçi özellikleri nedeniyle Solana hibrit konsensüs modeline ilgi duyuyor.

Yeni yatırımcılar artık Bitcoin’in ötesinde diğer kripto paraları keşfediyor

Hougan’a göre yatırımcılar artık Bitcoin’inden daha fazlasına bakıyor:

“2020 ve 2021’de Bitcoin ile piyasaya giren ve şimdi kriptonun sadece Bitcoin ile ilgili olmadığını keşfeden birçok yatırımcı var. Gelecek yıl, diğer diğer projeler büyük bir hikayeye dönüşebilir. Kripto, merkezi olmayan finans (DeFi), dönüştürülemez tokenler (NFT’ler), kripto web 3.0 olacak, kripto Metaverse tabanı olacak. Bunlar yatırımcıların yaptığı tahminler.”

Hougan’ın üzerinde durduğu diğer bir proje olan Polygon (önceden Matic Network olarak adlandırılıyordu) Ethereum altyapısına dayalı ikinci katman olarak ölçeklenebilirliği sağlayan bir platformudur. Polygon SDK, çok çeşitli uygulamalar oluşturmanıza olanak tanıyan modüler, esnek bir çerçeve olan sistemin temel bileşenidir.

Polygon ile, Ethereum etkili bir şekilde çok zincirli bir ağa (Blockchain interneti olarak da bilinir) dönüştürülür. Ethereum’un güvenliği, canlı ekosistemi ve açıklığı ile bu çok zincirli sistem Polkadot, Cosmos, Avalanche vb. gibi projelerden oluşur.

Yönetici, Bitcoin ve Ethereum arasında seçim yapmak zorunda kalsaydı, piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto olan Ethereum’u seçeceğini söyledi:

“Bence yılın varlığı Ethereum oldu. Tüm çocuklarımı eşit derecede seviyorum, ama eğer benim seçim yapmak zorunda kalsaydım, Ethereum’u seçerdim. Gelecekteki performansı için beklentilerimi karşılıyor. Blockchain şu anda çok fazla pozitif aktivite geçiriyor.”

nairametrics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin