Bu 3 faktör Bitcoin fiyatı için boğa koşusu alarmı verdi!
Bu 3 faktör Bitcoin fiyatı için boğa koşusu alarmı verdi!

Bu 3 faktör Bitcoin fiyatı için boğa koşusu alarmı verdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve tüm kripto para piyasası, Square’in 50 milyon dolarlık Bitcoin satın alması haberiyle çalkalandı. Kurumsal benimsenme BTC’nin teknik gücünü artırabileceğinden ve önemli ölçüde yükseliş görmesine izin verebileceğinden, yatırımcılar ve analistler bu eğilimi Bitcoin için yükseliş işareti olarak görüyorlar.

Square 50 milyon dolarlık Bitcoin aldı, piyasa hareketlendi

Kripto para birimi, daha önce birden fazla büyük satış dönemini tetikleyen önemli bir teknik seviyenin üzerine çıkmanın eşiğinde. Bu seviyeyi kırabilirse önümüzdeki günlerde ve haftalarda bazı önemli olumsuzluklar görmeye hazır olabilir.

Ancak bir trader, kripto para birimi için yükselişin yakın olduğuna inandığı üç faktöre işaret ediyor.

Trader dalgalı arzın, büyük olasılıkla Bitcoin ile etkileşime girmek isteyen diğer şirketler ve büyük yatırımcılardan kaynaklanan büyük alım emirleri tarafından sağlandığını belirtti. Bu durum tedarikçileri hazırlıksız yakalayabilir ve onların pozisyonlarına yeniden girmelerine neden olabilir.

Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey tarafından yönetilen milyar dolarlık halka açık şirket Square, dün yedek varlık olarak saklanmak üzere 50 milyon dolarlık Bitcoin satın alma kararıyla gündeme gelmişti.

Kurumlar habersizce BTC alabilir

Bu haber önemliydi ve MicroStrategy’nin sermayelerini depolamaya yönelik alışılmışın dışında yaklaşımının bir trend haline gelebileceğini işaret etti. Diğer şirketlerin de aynı şeyi yaptığına dair açık bir kanıt yok ancak özel şirketlerin BTC’yi kimseye duyurmak zorunda kalmadan satın alıp elinde tutabileceklerini belirtmeliyiz.

Yakın vadede Bitcoin’i neyin daha yükseğe çıkaracağını düşündüğü hakkında konuşurken, bir analist daha yüksek bir hareketin yakın olduğunu gösterebilecek üç özel olaya işaret etti.

BTC üzerine birkaç düşünce: 1. Sermaye emiliyor. 2. Tedarik sağlayan yatırımcılar kenara çekilebilir ve yedekleme yapmaları gerekebilir. 3. Sonraki her şirketin daha düşük bir tedarik havuzundan satın alım yapması gerekecek. Onaylamak için günlük trafikte bir HH’ye ihtiyacımız var.

Bu üç eğilim, Bitcoin’in bir sonraki parabolik hareketini tetikleyen şey olabilir. Ancak daha fazla şirketin yedek varlık olarak kullanılmak üzere BTC’ye yönelme olasılığına bağlı.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin