featured

Bu 3 altcoin, piyasadaki satış baskısına rağmen yatırımcıların gözdesi oldu! İşte sebebi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında satış baskısı devam ederken teknik veriler, 3 altcoin’in yükseliş potansiyelinin daha fazla olduğunu gösteriyor.

Zincir üstü analitik firması Santiment’e göre Polkadot (DOT), Stellar (XLM) ve Monero (XMR) için kısa vadede fiyat artışlarına yol açabilecek ilginç bir kurulum ortaya çıktı.

Piyasa lideri olan Bitcoin düşüş eğilimini sürdürürken, 17,000 dolar seviyesinin yakınında destek bulmuş durumda. Bununla birlikte, Bitcoin’in 16,700 dolar ile 17,300 dolar arasındaki fiyat hareketi, yatırımcıları birkaç altcoin için ümitlendirdi.

altcoin

Santiment’e göre hafta sonu başlarken yatırımcılar, fiyat düşüşlerinden kâr elde etmek için özellikle birkaç altcoin’le işlem yapıyor. Zincir üstü analitik firması, Polkadot, Monero ve Stellar’ın büyük pozisyonlar için tercih edilen altcoin’ler olduğunu gösteriyor. Yatırımcılar bu altcoin’leri genelde short pozisyonlar tercih ediyor. Böyle bir senaryo tasfiye olasılığını arttırırken, fiyat artışlarını da körüklüyor.

Short pozisyonlar açan yatırımcıların işlemlerini daha hızlı kapatması muhtemeldir. Bu da “kısa sıkışma” olarak bilinen duruma yol açabilir.

Kripto para piyasası, bu yazının yazıldığı sırada hafif bir satış baskısı sergiliyor. Piyasanın çoğunluğu son 24 saat içinde kırmızıda işlem gördü.

Yatırımcılar endişeli

Piyasadaki belirsizlik, sıkı kripto düzenlemesi ile ilgili endişeler ve FTX çöküşü sonucunda oluşan korku sebebiyle ortaya çıktı. Böyle bir dönemde yatırımcıların satın almak için doğru zamanı seçmesi oldukça zordur. Bu nedenle, piyasadaki eğilimlere dikkat etmek oldukça kritiktir.

Bununla birlikte, olumlu haberler bir kripto para biriminin fiyatının yükselmesine yardımcı olabilir. Polkadot’un kurucusu Gavin Wood, geçtiğimiz günlerde Kusama ağındaki root çağrılarını beyaz listeye ekleyen ilk Polkadot OpenGov Bursunun henüz hayata geçirildiğini paylaştı. En büyük kripto borsası BitMEX de 8 Aralık’ta Polkadot’un listelendiğini duyurdu.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin