Kripto satışının ortasından bu 3 altcoin satın almaya değer mi?
Kripto satışının ortasından bu 3 altcoin satın almaya değer mi?

Kripto satışının ortasından bu 3 altcoin satın almaya değer mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve çoğu altcoin son günlerde yoğun satış baskısıyla karşı karşıya kaldı. Uzmanlar tarafından genel olarak düşüş Fed açıklamalarına bağlanıyor. Tüm bu düşüşe karşı satın alınabilecek üç altcoin aşağıda yer alıyor.

Kripto para fiyatları, sıkılaşan Federal Rezerv endişeleri yatırımcıları rahatsız ettiği için bu yıl sert bir şekilde düştü. Kripto para biriminin toplam piyasa değeri yaklaşık 2.1 trilyon dolara düşerken, Bitcoin fiyatı yaklaşık 42.000 dolara düştü.

Ethereum

Ethereum fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %35 gerisinde yer alıyor. Yazım sırasında 2 Ekim tarihinden bu yana en düşük seviyede yer alıyor. Düşüşün başlıca nedeni Fed’in sıkılaştırmaya devam etmesi ve bu yıl yaklaşık 3 faiz artırımı yapması olarak görülüyor. Ayrıca bazı yatırımcılar, Terra ve Solana gibi birçok Ethereum katilinin pazar payı almaya başlayacağından endişe ediyor.

Yine de, muhtemelen ETH fiyatını yükseltecek büyük bir katalizör bulunuyor. Ethereum geliştiricileri, ağı bir iş kanıtı teknolojisinden bir hisse kanıtı teknolojisine geçirmek için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Bu geçişin, Ethereum’un karşılaştığı en büyük zorluklardan bazılarını çözmesi planlanıyor. Örneğin, hızını artıracak ve karbon ayak izini azaltacak. Bu nedenle, altcoin paritesinin  (ETH/USD) geçişten çok önce başarılı olma olasılığı var.

Tarihsel olarak, Ethereum büyük bir yükseltmeden çok önce fiyat yükseltme eğilimi göstermişti. Örnek verecek olursak 2021 yılında Londra yükseltmesinin önüne geçti. Ayrıca 2020’de ETH 2.0 lansmanından önce yükseldi.

NEAR

NEAR hızla büyüyen ve popülerlik kazanan bir blockchain projesi olarak biliniyor. Fiyatı geçen yıl Ekim ayındaki en düşük seviyesinden yaklaşık %887 oranında arttı. Topluluk tarafından Ethereum katili olarak anılan altcoin popülerliğini her geçen gün artırıyor.

NEAR protokolünün son rallisi, geliştiricilerin Nightshade parçalama teknolojisini başlatmasından sonra gerçekleşti. Bu, hızları artırmak için blokları parçalara ayıran bir teknoloji görevi görüyor. NEAR fiyatını yükseltecek en önemli etkenin ise parçalama sürecinin 1. aşamasının başlatılması olması beklenebilir.

Cosmos (ATOM)

Cosmos (ATOM/USD), farklı kripto paraların bir arada var olmasını ve birbirleriyle etkileşime girmesini sağlayan blockchain projesidir. Binance USD ve LUNA gibi yüzlerce kripto para birimi tarafından kullanılan popüler bir platformu olarak yer alıyor.

Cosmos fiyatı son birkaç aydır altcoinler arasında yükseliş eğiliminde. Onu daha yükseğe çıkarabilecek neden Ethereum ile yaklaşmakta olan köprüdür. Bu köprü, Cosmos teknolojisi kullanılarak oluşturulan uygulamaların Ethereum kullanılarak oluşturulanlarla iletişim kurmasına yardımcı olacak. Bu sebeple Cosmos fiyatının daha fazla artması beklenebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin