Bu 3 altcoin'e dikkat! Temmuz ayında bu seviyeleri görebilir!
Bu 3 altcoin'e dikkat! Temmuz ayında bu seviyeleri görebilir!

Bu 3 altcoin’e dikkat! Temmuz ayında bu seviyeleri görebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası nihayet dip noktasını bulmuş gibi görünüyor. Bitcoin ve Ethereum fiyatı, 20.000 dolar ve 1.000 dolarlık kendi psikolojik desteğine ulaştı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi de konsolide oluyor. Bu yazıda, Temmuz 2022’de büyük fırsatlar yaratabilecek 3 altcoin’i inceleyeceğiz.

Binance Coin (BNB)

Binance, dünyanın en büyük kripto borsasıdır. Aslında 2019’da ABD’de yasaklandı ve ABD vatandaşlarına hitap etmek için Binance US altında farklı bir varlık dahil etmek zorunda kaldı. Binance, bu mevcut ayı piyasasında çok aktif oldu.

Binance, 2021’de 20 milyar dolardan fazla gelir elde etti ve en büyük şirketlerin sıralandığı Fortune 500 listesinde 175.sıraya yerleşti. Dünyanın en büyük kripto para borsası, düşen kripto fiyatlarından geride kalan daha küçük şirketlere aktif olarak yatırım yapıyor. Şirketin yaptığı tüm genişlemeye ek olarak, soğuk depo cüzdanlarında depolanan Bitcoin’lerde etkileyici bir ralli görebiliriz. 2019’da Binance’in 250.000 Bitcoin’i vardı. Ancak şirket bugün, 600.000’den fazla Bitcoin varlığına sahip.

Diğer birçok kripto borsası likidite sorunları nedeniyle riskli olmaya başlıyor. Yatırımcıların çoğu, sundukları avantajlar ve özellikler için Binance’e geçiyor. Ayrıca Binance, diğer borsalara kıyasla etkileyici bir işlem hacmine sahip. Binance’de günlük işlem hacmi 11 milyar dolar civarındayken, Coinbase, KuCoin ve FTX toplamında bu miktar 4.5 milyar dolar civarındadır.

BNB fiyatı 200 doların altına indi ve hatta birkaç saatliğine altına düştü. Bununla birlikte, altcoin daha yüksek bir seviyeye çıkmayı başardı ve şu anda 240 dolar civarında işlem görüyor.

top 5 altcoins to buy in july: BNB/USD 1-day chart

Ethereum (ETH)

Ethereum, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimidir. ETH fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.900 dolardan %80 düşerek 1.000 dolar seviyelerine geriledi. Ancak, Ether fiyatları 2018’de aynı döngüden geçerek değerlerinin %95’ini kaybetmişti. ETH daha sonra 4.900 dolarlık ATH’sine fiyatına ulaştı. Bu yüzden kripto döngülerinin nasıl çalıştığını anlamak her zaman önemlidir. ETH’nin mevcut seviyesi harika bir fırsat yaratıyor olabilir.

Ethereum test ağı Ropsten test ağına başarılı bir şekilde geçti. Test ağları gerçek Ethereum ağında bir sorun yaşanmadan önce büyük güncellemelerin test edilebilmesini sağlıyor. Geçişin sorunsuz gerçekleştirilmesi, ana ağa geçiş başarısını artırıyor. Ethereum’un tekrardan 2.000 dolar seviyelerini görmesi Merge ile mümkün olabilir. ETH 2.0’ye geçişin de Ağustos ayından sonra tamamlanması bekleniyor.

ETH fiyatı şu anda 1.000 dolarlık psikolojik fiyattan toparlandı. Altcoin, ATH’sine geri dönerse yeni zirveler bekleyebiliriz.

ETH/USD 1-day chart

Cardano (ADA)

Cardano, değerlemesindeki düşüşe rağmen hâlâ çok önemli bir kripto projesi. Altcoin için bazı heyecan verici haberler bulunuyor. Blok zincirinde yeni tür akıllı sözleşme uygulamalarına izin verecek başarılı bir güncellemeye sahip. Ödünç verme protokolleri ve veriye ihtiyaç duyan yeni protokoller gibi faydalı DApp’ler artık platformda oluşturulabilecek. Ayrıca sabit kripto varlıkları piyasaya sürülebilecek. Bu gelişmeler ağın kullanılabilirliğini artıracak olup oldukça önemlidir. Tüm bu özelliklerin Cardano ağının benimsemesini artırması bekleniyor.

ADA fiyatı şu anda 0,45 dolarlık güçlü destek seviyesine ulaştı. Altcoin’in ilk adım olarak 0,50 doların üzerine çıkması ve sonrasında yükselmesi beklendiğinden, birçok yatırımcı bu seviyeyi takip ediyor.

ADA/USD 1-day chart

cryptoticker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin