Bu 2 memecoin, Shiba Inu'yu geçebilir: Büyük potansiyel! Patlama gelebilir
Bu 2 memecoin, Shiba Inu'yu geçebilir: Büyük potansiyel! Patlama gelebilir

Bu 2 memecoin, Shiba Inu’yu geçebilir: Büyük potansiyel! Patlama gelebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çoğumuz, köpek temalı Shiba Inu’nun (SHIB) Ağustos 2020’de bir şaka parası olarak nasıl başladığını ve ardından geçen yıl %49.000.000’dan fazla fırladığını biliyoruz. O zamandan beri SHIB geliştiricileri ekosisteme daha çok değer katmaya başladı. Bu çabalar arasında merkezsiz bir borsa, değiştirilemez tokenler (NFT’ler) ve bir beta çalışması sırasında iyi test edilen iddialı bir Blockchain başlatarak ekosisteme daha fazla değer katmaya çalıştı.

Tüm bunlara ek olarak, SHIB’in “SHIBArmy” adı verilen son derece sadık bir takipçi kitlesi var. Bu toplulukta Twitter veya Reddit aracılığıyla herhangi bir miktarda zaman harcarsanız, Shiba Inu’nun tekrar yükseleceğine ve 0,1 dolara ulaşabileceğine dair inançlarını görürsünüz.

Ancak mevcut arzı göz önüne alındığında, SHIB’in 1 sente ulaşması için astronomik bir piyasa değeri yaratan %33.000’lik bir yükseliş gerekir. Bu oldukça zor görünüyor.

Fakat bunu SHIB’den önce başarabilecek memecoin’ler var.

Samoyedcoin işlem hacmi son 24 saatte %25 arttı

Samoyedcoin (SAMO), geçen yıl giderek daha popüler olan Solana Blockchain’inde başlatılan köpek temalı bir tokendir. SAMO, Solana ağına yeni kripto kullanıcıları için bir rampa görevi görmesi amaçlanan büyüyen bir dijital varlık. CoinMarketCap’e göre bugün SAMO işlem hacmi gün içinde %25’ten fazla arttı.

Samoyedcoin ayrıca 9.2 milyar ile sınırlandırılmış sınırlı sayıda token bulunduruyor ve değeri korumak için başlangıcından bu yana üç ayrı token yakımına sahiptir. Değerden bahsetmişken, toplam piyasa değeri sadece 74 milyon dolar. Fiyatı bu yıl 100 kat artsa bile, piyasa değeri, değerlemeye dayalı olarak ilk 100 kripto projesinde zar zor yer alacak. Bu, dikkate almaya değer görünüyor.

Bir diğer önemli memecoin olan MonaCoin (MONA) de Ocak 2014’ten bu yana dikkat çekiyor. Dogecoin gibi, Litecoin’in hard fork’una dayanıyor ve MONA, Japonya’da popüler. Eşler arası ödeme teknolojisi, projenin arkasındaki temel işlevsellik olarak biliniyor ve MONA, ağ etkinliğini doğrulayan iş kanıtı madencilerini ödüllendirmek için kullanılan yerel token olarak alıp satılıyor.

Bu yazının yazıldığı sırada MONA, Aralık 2017’deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 16,61 $’dan %94 indirimle 1,03 $ olarak fiyatlandırıldı. O zamandan beri oynak olsa da, Nisan 2021’de 4.02 $’a ulaştı. Ek olarak, mevcut piyasa değeri yalnızca 67 milyon dolar ve bu, yüzlerce fiyat çarpanını kolayca barındırabilir. Geçmişteki artışları göz önüne alındığında, koşullar uygunsa kolayca başka bir uçuşa sahip olabilir.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin