Bu altcoinlere dikkat
Bu altcoinlere dikkat

Bu 2 altcoin’de grafik farklı sinyaller veriyor: Analize dikkat!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 24 Ocak’ta son beş ayın en düşük seviyesini gördükten sonra Solana, yakın arz bölgesinden bir geri çekilme gördü. Şimdi, destek için 83 dolar işaretine bakarken düşük volatilite meydana geldi.

Öte yandan, Cosmos 24 saatlik %8’in üzerinde bir kazanç görse de, düşüş bayrağı ve direği oluşturdu.

Solana (SOL)

Bu altcoinlere dikkat

SOL ayıları, 167,96 dolar seviyesini aştıktan sonra daha fazla ivme kazanırken kripto para artan baskıya ayak uydurmak için mücadele etti. Üstüne üstlük, 21 Ocak’taki satış, %43,79’luk bir kayıp kaydederek altcoin’in 132 dolar seviyesini kaybetmesine yol açtı. Sonuç olarak, 24 Ocak’ta beş ayın en düşük seviyesine doğru ilerleyen bir aşağı kanal gördü.

Ayılar şimdi 83 dolar seviyesini test etmeye çalışırken, geçtiğimiz günkü kazanımlar hemen tedarik bölgesinde (dikdörtgen, yeşil) durdu.

Bu haberin yazıldığı sırada altcoin 88,54 dolardan işlem görüyor. Rekor dip seviyesine düştükten sonra, düşüş eğilimindeki RSI aşırı satım bölgesinden yükseldi. Kripto para son günde hafifçe toparlanırken, fiyatla yükseliş eğiliminde (yeşil trend çizgisi) yer aldı. Öte yandan, Squeeze Momentum Göstergesi artık siyah noktalar gösteriyor. Bu gösterge, kısa vadeli bir düşük volatilite aşaması gerektiriyor.

Cosmos (ATOM)

Bu altcoinlere dikkat

3 Ocak’ta ters bir baş ve omuz kırılmasının ardından ayılar, 18 gün boyunca %23,6 Fibonacci seviyesini test etti. 43 dolarlık direnci sağladılar ve baskı uygulamaya devam ettiler. Son satışlar, ATOM’un 22 Ocak’a kadar değerinin %35,6’sını kaybetmesine neden oldu.

Son iki gün içinde, boğalar 4 saatlik grafiğinde düşüş bayrağı ve direği oluştururken %38,2 toparlandı. Şimdi, ayılar için acil test alanları, kanalın alt trend çizgisinde duruyordu. Bu seviye, 32,5 dolarlık destekle aynı zamana denk geldi.

Bu haberin yazıldığı esnada, ATOM 35,92 dolardan işlem görüyordu. RSI, klasik bir aşağı kanal (sarı) kopuş gördü. Sonunda yarı çizgiyi geçti ama yazarken biraz zayıf görünüyordu. Aksine, MACD’nin histogramı dengenin üzerinde bir kapanış buldu, ancak yükseliş gücünü doğrulamak için çizgilerinin hala sıfır çizgisinin üzerinde bir kapanışa ihtiyacı var.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin