featured

Bu 2 altcoin, hafta sonuna damga vurdu! Yıldızları parlamaya devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan ApeCoin bugünün en iyi performansını sergilerken, en gözde meme coin olan DOGE ise üç hafta içindeki en yüksek değerine ulaştı.

Piyasa lideri Bitcoin, önceki hafta sonuna benzer şekilde herhangi bir önemli hareket olmadan işlem görmeye devam ediyor. Fiyat şu anda 16,500 dolar civarında sıkışmış görünüyor.

Dogecoin ve ApeCoin gibi bazı altcoin’ler etkileyici oranlarda sıçradığı için hâkimiyetleri küçük bir darbe daha aldı.

APE ve DOGE hafta sonunun yıldızı oldu

Daha büyük hacimli kripto para birimlerinin çoğu, hafta sonu işlem hacimlerinin tekrar düşmesi nedeniyle bugün sessiz görünüyorlar.

Ethereum, Binance Coin, Ripple, Cardano, Polygon, Polkadot, Litecoin, Shiba Inu, OKB ve Solana gibi popüler altcoin’ler ya küçük kazançlar ya da önemsiz düşüşler yaşıyor.

Dogecoin birkaç istisna arasında yer alıyor. Dün çift haneli kazançlar elde eden DOGE, bugün %6 oranında bir yükseliş daha yaşadı. Sonuç olarak, fiyat yaklaşık üç hafta içinde 0,1 dolar seviyesine yaklaştı.

ApeCoin ilk 50 kripto para birimi içinde en çok yükseliş kaydeden oldu. %16’lık bir artış ile fiyatını neredeyse 3,8 dolara yükseltti.

Kripto piyasası değeri ise 840 milyar dolar civarında.

altcoin

Bitcoin hareketsiz kalmaya devam ediyor

Dogecoin veya ApeCoin’in aksine, Bitcoin’in performansı son birkaç gündür oldukça yetersiz. Piyasa lideri, yaklaşık 15,500 dolarlık değeri ile iki yılın en düşük seviyesine düşmüştü. Ancak boğalar bu noktada hız kazandı ve fiyatı yukarı doğru itti.

Bu hareket sonucunda BTC, 16,000 dolar seviyesini geri kazandı ve 17,000 dolara yaklaştı. Ancak piyasa lideri bu noktada başarısız oldu ve 16,500 dolara geriledi.

Bitcoin, bu seviyeden hareket etmeden birkaç gün boyunca burada kaldı. Bu nedenle, piyasa değeri 320 milyar doların biraz altında kalırken altcoin’ler üzerindeki hâkimiyeti de %38’in altına düştü.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin