Dev borsanın yatırım kolu, bu kripto paralara yatırım yaptığını duyurdu!
Dev borsanın yatırım kolu, bu kripto paralara yatırım yaptığını duyurdu!

Bu 14 kripto paraya dikkat: Coinbase hamlesi gelebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase, yakında ABD’nin önde gelen kripto para borsasında ilk defa listelenebilecek bir grup kripto varlığını gözden geçirdiğini söylüyor.

San Francisco merkezli şirket, Coinbase Pro’ya Aave (AAVE), Bancor (BNT) ve Synthetix (SNX) varlıklarının son eklemeleri de dahil olmak üzere bu yıl uzun bir kripto varlıkları listesi ekledi.

Bu yıl eklenenler

Bu yıl borsa, Filecoin (FIL), NuCypher (NU), Wrapped Bitcoin (WBTC), Balancer (BAL), Ren (REN), Uniswap (UNI), yearn.finance (YFI), Loopring ( LRC), UMA (UMA) Celo (CGLD), Numeraire (NMR), Band (BAND), Compund (COMP), Maker (MKR) ve OmiseGo (OMG) isimli altcoinleri ekledi

Bu eklemelerden sonra Coinbase şu anda masada kalan 14 kripto varlığını daha destekleme olasılığını araştırıyor.

Bu paralar Ampleforth (AMPL), Blockstack (STX), Curve (CRV), Fetch.ai (FET), Flexacoin (FXC), Helium (HNT), Hedera Hashgraph (HBAR), Kava coin (KAVA), Melon (MLN) ), Ocean protocol (OCEAN), Paxos Gold (PXG), Reserve Rights (RSR), tBTC ve THETA.

Plan ne?

Coinbase, planının teknik standartlarını karşılayan ve geçerli düzenlemelere uyan her varlığı desteklemek olduğunu söylüyor.

“Zamanla, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimizin Coinbase platformları aracılığıyla dolaşımdaki tüm dijital varlıkların toplam piyasa değerinin en az % 90’ına erişmesini bekliyoruz.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin