BtcTurk
BtcTurk

BtcTurk global oyuncu oluyor: 7 kıtaya hizmet vermeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiye’nin ilk ve en büyük, dünyanın dördüncü Bitcoin ve kripto para işlem platformu BtcTurk, 7. yılında 7 kıtadan kullanıcıya hizmet vermeye başladı.  

Güvenle ve kolayca Bitcoin alım satım imkânı sunan kripto para işlem platformu BtcTurk, Türkiye’nin 81 ilinden 900.000’den fazla kullanıcıya sunduğu hizmetini küreselleştirerek 7 kıtaya ulaşıyor. 

Türkiye kripto para pazarına yaptığı katkılar ve 2013 yılından bu yana yaptığı yatırımlar ile hem kullanıcısına hem de Türkiye’nin dijital ekonomisine katma değer sağlamayı sürdüren BtcTurk, BtcTurkPRO markasıyla 7 kıtadan kullanıcılara yalnızca bitcoin ve kriptopara yatırabilecekleri yeni bir modelde hizmet vermeye başladı. Yabancı kullanıcıları için   on binde 5 komisyon oranı belirleyen BtcTurkPRO, Türkiye’deki kullanıcılarına kriptodan kriptoya işlemlerde uzun bir süredir sıfır komisyon uyguluyor. BtcTurk dünyada ilk ve tek 5 bankayla anlaşmalı olarak Türk kullanıcılarına 7/24 Türk Lirası yatırma ve çekme imkanı tanırken, yabancı kullanıcıları yalnızca Bitcoin ve kriptopara yatırıp çekebilecek. 

 BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, BtcTurk’ün Türkiye’deki kripto para alım satım platformları arasında lider kuruluşu olmanın verdiği sorumlulukla kripto paranın global ekosisteminde Türkiye’yi temsil etmekten büyük bir mutluluk ve gurur duyduklarını belirtti:

Bugün BtcTurk olarak, 81 ilde 1 milyona yaklaşan kullanıcıya hizmet veriyor, onların varlıklarının ve verilerinin güvenliğine hassasiyetle yaklaşıyoruz. Yüzde yüz yerli bir kurum olarak millî sorumluluk bilinciyle kurulduğumuz günden bu yana sektöre ve işimize yatırım yapmayı aralıksız sürdürüyoruz. Türkiye’nin geleceğine, dijital ekonomisine, dinamizmine olan inancımız doğrultusunda genel kurulumuzun aldığı karar ile yakın zamanda ödenmiş sermayemizi 9 milyon TL’den 15 milyon TL’ye yükseltmiştik. Şimdi de 7 kıtadaki kullanıcılara Bitcoin ve kripto para işlemlerini kolaylıkla ve güvenle yapabilmelerini sağlıyoruz.

BtcTurk’ün dünyaya açılmasını da değerlendiren Güneri şu açıklamada bulundu:

Türkiye’nin ilk dünyanın dördüncü Bitcoin ve kripto para alım satım platformu olarak 7 yıllık geçmişimiz ile sektöre ve ülkemize karşı sorumluluğumuzun farkındayız. Bu bilinçle, dünyada kripto kripto işlem yapan kullanıcıları Türkiye’ye varlıklarını taşımaya davet ediyoruz. Küresel pazarda yapacağımız bu rekabetin Türkiye’nin gücünü artırmasına da önemli katkı sağlayacağına inanıyorum. Uluslararası standartlarda güvenlik ve alt yapı sunan bir platform olarak dünyaya açılmak bizi çok heyecanlandırıyor. Burada başarılı olacağımıza inancımız tam. Yurtdışından kullanıcılar platforma kolaylıkla üye olarak kripto kripto işlem yapabilecek. Diğer yandan ana pazarımız olan Türkiye’deki kullanıcılarımızın deneyimleri de bizim için çok kıymetli. Türkiye’deki kullanıcılarımız kripto kriptoda diledikleri kadar işlemi hiçbir ücret ödemeden yapabilmeye devam edecek.

Uluslararası standartlarda müşteri deneyimi

Türkiye’nin en büyük kripto para alım satım platformu BtcTurk, 2020’nin ilk 6 ayını verimli geçirerek 900 bin kayıtlı kullanıcıya ulaştı ve küresel olarak işlem hacminin üstüne çıktı. İstihdam ve alt yapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden BtcTurk, rekabetten bağımsız uyguladığı komisyon indirimleri, güvenlik uygulamalarında ve hizmetlerinde kullandığı en üst teknolojilerle müşterilerine uluslararası standartlarda deneyim sağlamayı sürdürdü. 

Bu doğrultuda, profesyonel kriptopara yatırımcıları için geliştirdiği BtcTurk | PRO’yu 2019 yılında hizmete sunan BtcTurk, Bitcoin ile tanışmak isteyen ve bu dünyaya yeni katılanların hızlı, kolay ve güvenli işlem yapabilmesi için yenilenen www.btcturk.com‘u ve BtcTurk mobil uygulamasını yayına aldı.

Müşterilerinin daha iyi bir deneyim yaşaması adına mevcut banka ilişkilerini geliştirerek dünyada 5 büyük banka ile tam entegrasyon içerisinde çalışan ilk kriptopara platformu olan BtcTurk iş birliği yaptığı Akbank, Denizbank, Fibabanka, Vakıfbank ve Ziraat Bankası aracılığı ile kullanıcılarını BtcTurk’te 7/24 para yatırma imkânına kavuşturdu.

BtcTurk Basın Bülteni


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin