featured

BtcTurk, depremzedeler için yardım hakkında hedefini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kahramanmaraş merkezli depremin üzerinden 87 saat geçti. Yavaş yavaş umutlar tükenirken yeni mucizelerle tüm Türkiye seviniyor. Kurtarma çalışmaları 24 saat boyunca devam ediyor.

10 ilde kurtarma çalışmaları devam ediyor. Ekipler zorluklarla mücadele ederek enkaz altında kalan vatandaşlarımızı kurtarıyor. Bir yandan ise yardımlar geliyor. Az bir süre olmasına rağmen maddi yardımlar ciddi boyutlara ulaştı.

Kripto para borsaları da ellerini taşın altına koydu. Ülkemizde yerel hizmet veren borsa BtcTurk, başlattığı yardım kampanyasından bahsetti. Kullanıcıların desteğiyle büyüyen yardımın miktarı belli oldu. Ayrıca borsa hedefini de resmi Twitter üzerinden paylaştı.

Kripto para borsası BtcTurk, depremzedeler için 100 milyon TL toplamayı hedefliyor. Borsa bu hedefi için şu an neredeyse 5’te 1’ini topladı. Kullanıcılarının desteği ve katkısıyla beraber toplam 18,4 milyon TL toplandı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin