BTCTurk 7/24 canlı destek hizmetini uygulamaya açtı
BTCTurk 7/24 canlı destek hizmetini uygulamaya açtı

BTCTurk 7/24 canlı destek hizmetini uygulamaya açtı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiye’nin en büyük kripto para işlem platformu olan BTCTurk web sitesi üzerinden 7/24 canlı destek hizmetini uygulamaya açtı.

BTCTurk müşteri deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor

BTCTurk’ün bu hamlesiyle tüm müşterilere sunulan hizmet ile kullanıcıların sorun ve taleplerine daha hızlı dönüş yapılacak ve müşteri deneyimi iyileştirilecek. BTCTurk’ün resmi internet sitesi üzerinden konuya yönelik şu açıklama yapıldı:

Bir önceki gönderimimizde, müşteri hizmetlerine yaptığımız yatırımları artırdığımızı söyledik ve kripto alım satım platformları arasında, Türkiye’de ilk defa gerçek anlamda 7/24 destek hizmeti veren şirket olmaya başladığımızı duyurduk. Bugün aramızdaki iletişimi bir üst seviyeye taşıyoruz ve canlı destek hizmetimizi tüm müşterilerimiz için başlatıyoruz. Bugünden sonra, her ihtiyaç duyduğunuzda, bize anında ulaşabilmenin rahatlığını yaşayacaksınız. E-postayla iletişim yolunu da kapatmadık! Çok acil bir ihtiyacınızın olmadığı durumlarda, btcturk.com adresi aracılığıyla bize e-posta göndermeye devam edebilirsiniz.

BTCTurk, Türkiye’nin ilk, dünyanın ise 4. kripto para işlem platformu

Türkiye’nin ilk, dünyanın ise 4. kripto para işlem platformu olan BTCTurk’ün müşteri deneyimini iyileştirmek için 7/24 canlı destek hizmetini başlattığı belirtiliyor. BTCTurk’ün CEO’su Özgür Güneri, konuya yönelik şunları söyledi:

Yaptığımız işin doğası gereği kullanıcılarımızla olan iletişimimizi her geçen gün daha üst bir seviyeye taşımamız gerekiyor. Kullanıcılarımızın beklentilerini karşılayacak müşteri deneyimi hizmetini sunabilmek adına, 7/24 istedikleri anda bize ulaşabilecekleri bir altyapıyı hayata geçirmek istedik. Şu andan itibaren platforma giriş yapmış herkese açık olmak suretiyle kullanıcılarımız canlı destek hizmetinden faydalanabilir, her konuda soru ve talepleriyle ilgili olarak uzman kişilere ulaşabilirler.

Türkiye’nin en büyük kripto para işlem platformu, Türkiye’de sanal pazar yeri hukuki standartlarına göre çalışmalarını sürdüren ve global ölçekte Blockchain üzerine odaklanmış ve Blockchain ile kripto para bazlı teknolojileri üreten ve kullandıran bir şirket olarak faaliyet gösteriyor. BTCTurk’ün hali hazırda 90 bini aktif kullanıcı olmak üzere 500 bin kullanıcıya sahip olduğu belirtiliyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin