featured

BtcTurk, 20 milyon TL barajını geçti: Son bağış rakamaları…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Deprem felaketinde 5. günü bugün itibarıyla geride bırakacağız. 11 Şubat Cumartesi günüyle beraber depremin artık 6. gününe giriş yapacağız. Halen umutlar devam ederken maddi ve manevi yardımlarda bitmiyor.

Büyük şirketler ve kurumlar büyük bir yardım kampanyası sürdürüyor. Bazı kurumlar yardım kampanyalarını halka açık şekilde sürdürüyor. Kripto para borsası BtcTurk, yaklaşık 1 saat önce kampanya detaylarını paylaştı. Depremin ilk gününden bu yana bağış kampanyasını yürüten borsa, şimdiden 20 milyon TL barajını aştı.

BtcTurk’ün resmi internet sitesi üzerinden takip edilebilen bağış kampanyası zamanla güncelleniyor. Kullanıcılar buradan bağışları yapabilecekleri kuruluşları da görebiliyor. Bu bağış kampanyasında kullanıcılar ve BtcTurk’ün bağışları görülüyor. Kullancıların yaptığı bağış miktarı kadar kripto para borsası da yardıma dahil oluyor.

BtcTurk’ün hedefi 100 milyon TL

Yerel kripto para borsası, yardımlara 100 milyon TL mottosuyla başladı. Borsa ve kullanıcıların toplam ulaştığı bağış değeri 21 milyon TL’nin biraz üstünde. Kampanyanın devam etmesiyle beraber 100 milyon lira barajının geleceği düşünülüyor.

Depremle beraber Türkiye’de ilk defa yardımların kripto paralarla yapılmasının önü açıldı. MASAK tarafından alınan onayla artık kripto yardımları yapmak isteyenlere kolaylık sağlandı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin