Btcchina
Btcchina

BTCChina Kapanma Hazırlıklarına Başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

23 Kasım’da , Çin’deki en büyük Bitcoin ticaret platformu olan BTCChina kapanma hazırlıklarına başladı. Borsa, 30 Ekim’de kripto para ticaretini durduracağı ve para çekme hizmetleri vermeyi durduracağı yönündeki açıklamayı güncelledi .

BTCChina, kapatma işlemini hızlandırmak için kullanıcıları hatırlatmak ve kullanıcıları mümkün olan en kısa sürede geri çekmeye davet etmek için çekme işlemi ücretlerini düzenledi.

25 Ekim’e kadar platform önceki çekilme ücreti standartlarıyla kalacak:

BTC için para çekme işlemi ücreti: 0.0015 BTC;
LTC çekme işlemi ücreti: 0.001 LTC;
ETH için para çekme işlemi ücreti: 0.01 ETH;
BCC için para çekme işlemi ücreti: 0.0005 BCC.

25 Ekim’den sonra işlem ücretleri:

BTC için para çekme işlemi ücreti: 0.0045 BTC;
LTC’ye çekme işlemi ücreti: 0.003 LTC;
ETH için para çekme işlemi ücreti: 0.03 ETH;
BCC için para çekme işlemi ücreti: 0.0015 BCC.

30 Ekim’den sonra, platformun çevrimiçi çekim hizmetini durdurması muhtemel. Para çekme işlem ücretlerindeki artışın önceden ilan edilmesiyle, BTCChina tüm paraları zamanında kontrol etmek ve iade etmek istiyor.

Bitiş tarihi ile birlikte, en büyük Bitcoin ticaret platformu kullanıcılarına ve piyasaya veda edecek.

Para kontrol etme ve geri ödeme işi, BTCChina’nın kapatılmasının son adımıdır. 27 Eylül’de, platform CNY ve Dijital Varlıklar mevduatlarını kabul etmeyi bıraktı. 30 Eylül’de klasik para ve kripto para birimlerini kabul etmeyi bıraktı ve BTCCin Exchange’deki tüm ticaret işlevlerini durdurdu.

BTCChina’nın yanı sıra OKCoin ve Huobi gibi diğer Bitcoin Çin ticaret platformları , daha önce düzenleyiciler tarafından yayınlanan “Yedi Düzenleyici Kuruluş ” Duyurusu temel alınarak CNY ticaret piyasasını kapatacaklarını açıklamıştı .

Umutlar
Ancak, Çin hükümeti halihazırda Bitcoin ticaretini yasakladı ancak hükümet kesinlikle yasadışı sayılmadı. Bazı bilim adamları, bunun Çin hükümetinin gelecekte belirli koşullar altında Bitcoin ticaretini serbest bırakabileceği anlamına geldiğine inanıyor.

Düzenleme sistemi tamamlandığında, Çin hükümeti Bitcoin kapısını yeniden açabilir.

Ayrıca, hem Huobi hem de OKCoin, düzenleyicilerle iletişim kurmaya devam edeceğini ve gelecekte CNY ticaret piyasasını kurtarmayı deneyeceğini belirtti.

cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin