BTC yaprak dökümü yaşarken kripto balinaları toplama peşinde mi?

BTC yaprak dökümü yaşarken kripto balinaları toplama peşinde mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Lider kripto para belirsiz bir alanda kalmışken, devreye yine kripto balinaları giriyor. Risk iştahı artmasına rağmen yatırımcılar ucuz fiyattan alım yapmayı sürdürüyor.

Dün Fed kararının hemen arkasından piyasa rahatlayan bir görüntü çizse de oynaklık eksik olmuyor. Bu çıkmazın içinde özellikle trader kesimi rolü üstleniyor.

Kripto para borsası Binance’ın 0 komisyon politikası en çok trader’lara yaradı. Bildiğiniz gibi Bitcoin ile ilgili komisyon sıfıra indirilmişti.

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, Fed’in artan faiz oranları ve diğer makroekonomik faktörler nedeniyle yukarı doğru ivmeyi bir türlü yakalayamadı. Kripto balinaları izleyicisi ise, yatırımcıların düşüşü satın aldığını gösteren birkaç Bitcoin biriktirme işlemi yakaladı.

Kripto balinaları gerçekten birikim yapıyor mu?

Whale Alert’e göre, son 24 saat içinde kripto borsalarından bilinmeyen birkaç cüzdana 166 binden fazla Bitcoin transfer edildi. Kaydedilen tüm işlemler kümülatif olarak 3,12 milyar doların üzerinde.

Bildirilen Bitcoin transfer işlemlerinin çoğu 9,5 bin BTC’den fazla taşındığını gösteriyor. Ancak kripto balinaları, işlemlerin çoğu Huobi borsasından yapıldı. Aynı zamanda Coinbase kripto borsasından 4.131 BTC’lik bir işlem kaydedildi. Bu orsaların taşıması ya da manipüle olarak da değerlendirilebilir.

Wu Blockchain, son 2 saat içinde Huobi cüzdanı Binance’den 43 binden fazla Bitcoin’in aktığını bildirdi. Toplam çıkış yaklaşık 820 milyon dolar olarak değerlendirildi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin