Bitcoin ve Ethereum tahmini: Fiyatlar artık iyileşme gösterecek mi?

BTC ve ETH kan kaybı yaşarken, yine 100 milyon doları aşan bir tasfiye işlemleri geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın iki demirbaş varlıkları BTC ve ETH yeniden yönünü aşağıya çevirdi. Her iki varlık, direnç seviyelerini kıramadığı için destek ziyaretlerine başladı. Ayrıca hacimsiz bir piyasa yeni bir para girişine izin vermezken, alıcılar daha dipleri arar oldu. Tüm bunlarla beraber tasfiyeleri yeniden görmek zorunda kaldık.

Coinglass tarafından sağlanan verilere göre, Bitcoin kısaca 28.955 dolar seviyesine ve Ethereum 1.830 dolar seviyesine düştüğünde, birden fazla kripto borsasında bir tasfiye furyası baş gösterdi. Yatırımcıların bir saat içinde 116 milyon dolar kaybetmesiyle sonuçlanan olayda bireysel yatırımcılar liq olmaktan kurtulamadı.

BTC ve ETH tasfiyeleri de dikkat çekti

Bitcoin pozisyonları toplam 41 milyon doların üzerinde tasfiyeye sahne oldu. En büyük uzun vadeli tasfiyeler Bitfinex (28.98 milyon dolar), Okex (44.68 milyon dolar) ve Binance (22.47 milyon dolar) borsasında görüldü.

Bir trader pozisyondaki ilk marjını kaybettiğinde otomatik olarak bir tasfiye gerçekleşir.

Şimdiye kadar, önde gelen dijital para birimi 29.100 dolara yükseldi ve Ethereum 1.841 dolardan el değiştiriyor. BTC ve ETH tarafında yaşanılan bu can sıkıcı ortam tasfiyelerin sık yaşanmasına neden oluyor.

Öte yandan vadeli işlem açan bazı yatırımcılar ise piyasanın oynaklığından faydalanıyor. Aşırı okynak olmadığı taktirde profesyonel şekilde trade yapanlar için bu zamanlar iyi bir fırsat. Diğer türlü tasfiye edilmeniz kaçınılmaz.

Santiment, Bitcoin ile ilgili verileri paylaştı

Bitcoin 29.000 dolarlık bölgede tutunmaya devam ederken, Santiment belirli sayıda büyük balina cüzdanının yükselmeye devam ettiğini paylaştı.

Bu adresler 100 BTC ile 1.000 BTC arasında BTC sahibi olarak dikkat çekiyor. Cüzdanlar, fiyatın 33.500$ alanına düştüğü Ocak ayının sonundan bu yana daha fazla BTC topluyor. Üç ay öncesine kıyasla, buraya yaklaşık 190 yeni cüzdan eklendiği tespit edildi.

Santiment, tarihsel açıdan bakıldığında, bu tür BTC adresinin artan miktarının, her ikisi de yükselmeye başladığında fiyatla bir korelasyon gösterdiğini söylüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin