Bitcoin ve Ethereum teknik bakış: Veriler neye işaret ediyor?

BTC ve ETH güne nasıl başladı? İşte fiyatlanmalar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Pazar ve Pazartesi sabah saatlerindeki kötü bir fiyatlanmanın ardından piyasa yeniden kendine gelmeye çalışıyor. Haftanın ikinci gününe biraz daha iyi başlayan BTC ve ETH, kritik desteklerin üzerinde kalabildi.

Bitcoin, dolar karşısında en düşük 18.223 dolardan yukarı yönlü bir düzeltme başlattı. BTC şu anlık 19.000 doların üzerine çıktı. Şimdi ise 100 saatlik SMA yakınında dirençle karşı karşıya.

Ethereum aynı şekilde bir yapıya büründü. ETH/USD paritesi 1.300’lü seviyeleri koruyarak günlük kapanışı burada yaptı. Ethereum için 1.380 dolar ve 1.400 dolar yakın direnç olarak görev yapıyor.

BTC ve ETH güne pozitif başladı

Önde gelen iki varlık dün kaybettikleri rakamları geri almaya çalışıyor. 24 saat içinde BTC ve ETH sırasıyla yüzde 5,7 ve yüzde 6,4 pozitif kaldı.

Bitcoin fiyatı 19.500 dolarlık direnç bölgesinin üzerine bile yükseldi. Bununla birlikte, ayılar 19.600 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın yakınında aktifti .

Ethereum fiyatı 1,370 dolar seviyesinin üzerine bile yükseldi. Ancak boğalar, 1.475 dolardan 1.281 dolara düşüş hareketinin %50 Fib geri çekilme seviyesinin üzerinde güç kazanamadı.

Bitcoin ne kadar?

BTC/USD paritesi şu an 19.500 dolar civarında işlem görüyor. Saatlik ve günlük olarak pozitif görünüm sergiliyor.

Ethereum ne kadar?

Ether fiyatı, Bitcoin’e göre biraz daha pozitif ayrışabildi. 1.370 doların üzerinde duran ETH, yukarı dirençleri zorlayabilir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin