BTC ve ETH fiyat tahmini: İyileşme döngüsü başlayacak mı?

BTC ve ETH fiyat tahmini: İyileşme döngüsü başlayacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün merakla beklenen FED tutanakları paylaşıldı. Piyasa açıklamalar öncesinde birkaç gündür iyi bir performans göstermişti. Ancak Salı-Çarşamba-Perşembe günü fiyatlanmalar kırımızı da kaldı. Şimdi ise BTC ve ETH fiyat tahmini merak ediliyor.

Ethereum, piyasaların en son Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) tutanaklarına tepki vermesiyle 23 Şubat’ta toparlandı. Tutanaklar, Fed’in enflasyonun “önemli ölçüde” yavaşladığına dair yeni işaretler gelene kadar mevcut politikasını sürdüreceğini ima ettiğini gösterdi. Bitcoin de 24.000 doların üzerine çıktığı için daha yüksekti. Ancak bu veriler dalgalı bir aralıkta gerçekleşti.

Bitcoin fiyat tahmini

BTC fiyatı, en son FOMC tutanaklarının ardından kripto para piyasalarının toparlanmasıyla Perşembe günü tekrar 24.000 doların üzerine çıktı. Geçen haftadan bu yana, Bitcoin fiyatı 25100$’dan 23500$’a uzanan bir ralli yaptı.

Kripto para fiyatı, bu seviyelerin her ikisini de iki kez yeniden test etti. Yatırımcılar, bu seviyelere aktif olarak yanıt verdiğini gösteriyor. Diğer yandan BTC fiyatı 24062 $ işaretinde işlem gördü ve 23500 $ aralığı desteğinde bir yükseliş işareti gösterdi. 

Ethereum fiyat tahmini

Bitcoin gibi Ethereum da dünkü satışların ardından 1.700$’a yaklaşan fiyatlar ile bugünkü seansta yeşile döndü. Fakat sonrasında dalgalı bir süreç geçirdi. 

21 Şubat’ta kripto para fiyatı, modelin direnç trend çizgisinden geri döndü ve %3,5 düşüşle şu anki fiyatı olan 1.651$’a indi. Bu nedenle, piyasadaki satış baskısı devam ederse, ETH fiyatı 1500 $ veya daha düşük destek trend çizgisine kadar potansiyele tanık olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin