BTC ve ETH durulurken, markette son durum ne?

BTC ve ETH durulurken, markette son durum ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BTC, kayıplarının bir kısmını geri almadan önce tekrar 20.000 USD’nin altına düştü. BTC şu anda 20.000 USD yakınında işlem görüyor ve bir günde neredeyse %2 ve bir haftada %7 düştü. Bitcoin’in düşüşüne ayak uyduran ise en yakın arkadaşı Ethereum. BTC ve ETH kötü gidişata son veremezken, altcoin’ler biraz daha bireysel çıkışlar yapıyor.

BTC ve ETH kendi kalıplarının dışına çıkamaması dalgalanmayı sürdürüyor. Benzer şekilde, çoğu büyük altcoin mücadelesini BTC ve ETH’ye karşı sürdürmeye çalışıyor. Kimi düşüş görürken kimi se yükselişe göz kırpıyor.

Bitcoin fiyatı

20.500 USD yakınında iki ret sonrasında, aşağı yönlü tepkiyi verdi. Ayılar hareket halinde kalırsa, fiyat 19.500 USD desteği bile kırılabilir. Bir sonraki kilit destek hala 19.200 USD bölgesinin yakınında, bunun altında fiyat 18.800 dolar dikkate alınabilir.

Ethereum fiyatı

BTC ve ETH beraber hareket ettiğini söylememiz elbette yanlış olmaz. Ethereum fiyatı da 1.620 USD direnç bölgesini aşamadı. ETH 1.520 USD seviyesine yükseldi. Ancak kısa süre sonra 1.560 USD’ye geri döndü. Fiyat bir günde neredeyse %1 ve bir haftada %6 düştü. Bir sonraki büyük destek 1.500 USD, bunun altında ETH aşağı inmeye ve 1.420 USD desteğini test etmek isteyebilir.

ADA, BNB, SOL, DOGE ve XRP fiyatı

Cardano (ADA), 0,45 USD destek bölgesinin üzerinde kalmak istiyor. Şu an 0,432 USD desteğinin üzerinde. Bu seviyenin üzerinde kalamazsa, 0,42 USD destek bölgesine doğru hareket riskini artıracaktır.

BNB, 275 USD destek seviyesini test etti. Eğer bir toparlanma dalgası olmazsa, fiyat belki 262 USD desteğine doğru düşebilir. Bir sonraki büyük destek 250 USD’de.

Solana (SOL) şu anda 32 USD desteğinin altında işlem görüyor. Bir sonraki büyük destek 30.50$ seviyesinin yakınında.

DOGE, kayıplarını 0.0620 dolar destek bölgesinin altına genişletti. Ayılar aktif kalırsa fiyat 0.058 dolar seviyesine gerileyebilir.

XRP fiyatı hala 0,32 USD bölgesinin üzerinde konsolide oluyor. 0,32 USD desteğinin altında aşağı yönlü bir kırılma olursa, fiyat 0,305 USD seviyesini test edebilir. Ana destek 0,30 USD.

Bugün diğer altcoin piyasası

DOT, SHIB, TRX, AVAX, UNI, ETC, FTT, ALGO, VET, ICP, CRO ve HBAR dahil olmak üzere birçok altcoin düşüyor. Tersine, EOS ve CEL bir günde %4’ün üzerinde sıçrayarak bugün en iyi 100 madeni para arasında en iyi performans gösterenler oldu. EOS 1,47 USD’ye yaklaştı ve haftalık kayıplarını %18’in altına indirdi. CEL ise 1,19 USD’ye ulaştı. 

Kısacası BTC ve ETH ile beraber tüm varlıkların yol izlemeleri anlık fazla değişkenlik gösteriyor. Yatırımcılar bu süre zarfında suların biraz daha durulmasını bekleyebilir.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin