featured

BTC sahipleri, piyasa düzeltmesinde satış yapmayı düşünmüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zincir içi analitik firması Glassnode tarafından yeni veriler geldi. Gelen veriler göre, fiyat oynaklığına, artan enflasyona ve jeopolitik gerilimlere rağmen, BTC arzının çoğunluğunun yıl başından bu yana cüzdanından çıkmadığını gösteriyor. BTC sahipleri, çıkan zorluklara rağmen satış seçeceğini kullanmıyor.

Kurumsal ve perakende yatırımcılar arasında Bitcoin’in artan cazibesini, kimsenin onu satmakla ilgilenmediğini ifade ediyor. Büyük balina ve kurumsal yatırımcılar satış için halen açgözlülük yapıyor. Bunu bugün Elon Musk’ın yaptığı açıklamalarla gördük.

BTC sahipleri kendi aralarında olumlu ayrışma var

İlk olarak zincir içi analist Will Clemente tarafından geliştirilen Bitcoin Likit Olmayan Tedarik Şok Oranı, yılın başından bu yana önemli ölçüde yükseliyor. Bu hafta oran daha da yükseliyor. Likit olmayan BTC arzı, çok az veya hiç harcama geçmişi olmayan cüzdanlarda tutulan paraları temsil ediyor. Şimdi Liquid ve Highly Liquid kaynağının toplamından 3,2 kat daha büyük.

Elon Musk bile artan enflasyona rağmen Bitcoin, Ethereum ve Doge’unu satmayı planlamadığını söylüyor. Musk’ın tweet’i Pazartesi günü kripto fiyatlarını biraz yükseltti ve Bitcoin yaklaşık %2 artarak 39.000 doların üzerine çıktı.

2016 ve 2020’de önceki iki olayda yaşanan düşüş trendi, Bitcoin fiyat hareketinde büyük bir geri dönüşü izlemişti. BTC sahipleri, büyük oranda daha potansiyel bekleyişi içinde olduğunu gösteriyor.

Son olarak hafta sonu boyunca, piyasa değerine göre en iyi varlıkların karşılaştırılması, Bitcoin, Ripple ve Binance Coin’in yatırımcıların fiyat artışları beklediğine dair işaretler gösteriyor. Bununla birlikte, bir finansal piyasa veri ve içerik platformu olan Santiment’ten bir tweet’e göre, yatırımcı hissi Polkadot’ta olumsuz olduğunu paylaşıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin