Ünlü yatırımcı, BTC'nin son düşüşünün kısa ömürlü olacağını iddia ediyor
Ünlü yatırımcı, BTC'nin son düşüşünün kısa ömürlü olacağını iddia ediyor

Ünlü yatırımcı, BTC’nin son düşüşünün kısa ömürlü olacağını iddia ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SkyBridge Capital’in kurucusu Anthony Scaramucci, sürekli olarak kripto para birimlerinin düşen fiyatları hakkında endişelenmek yerine uzun vadeli yatırımlara odaklanılması gerektiğini düşünüyor.

Bunu 25 Ocak’taki bir röportaj sırasında söyledi. Scaramucci’ye göre, kriptodaki birçok kişi, kısa vadeli bir düşüş piyasası onları bir panik durumuna sokup varlıklarını satmaya zorlayana kadar uzun vadeli yatırımcılar olduğunu iddia ediyor.

Yatırımcıları bu zihniyetten kaçınmaya çağırarak, herkesin arkasına yaslanması ve Bitcoin (BTC/USD), Ethereum (ETH/USD) ve Algorand (ALGO/USD) gibi kripto para birimlerinde uzun vadeli pozisyon alması gerektiğini söyledi. Bu tür paralara yatırım yapmanın uzun vadede alıcılara fayda sağlayacağını da sözlerine ekledi.

Scaramucci, yatırımcıların daha büyük resme bakmaları ve BTC’nin ABD doları karşısındaki mevcut fiyatına bakmayı bırakmaları gerektiğini de sözlerine ekledi:

“Kendimizden geçiyoruz. sene 2025’te bir milyar bitcoin cüzdanı olursa, buna para birimi diyelim. Dolar hâlâ dolar. Bana göre bu, giderek daha fazla insan ağa katıldıkça sonunda bir pazar değerine dönüşecek olan gelişmekte olan bir teknoloji.”

Scaramucci, BTC’nin geri dönüş yapacağı konusunda iyimser olsa da, kripto para biriminin oynaklığının, özellikle büyük şirketler arasında düşük benimsemeden kaynaklandığını söyledi. Tesla, MicroStrategy ve diğer birkaçının dışında, hedge fonları ve küçük işletmeler gibi daha küçük kuruluşlar, amiral gemisi kriptoyla pratik olarak ilgileniyorlar.

“BTC’ye aşırı heyecanlanmadan yatırım yapın”

Neden uzun vadeli bir BTC boğası olduğunu açıklayan Scaramucci, BTC’ye yatırım yapmanın 1998 ile 2000 yılları arasında Amazon’a yatırım yapmaya benzer olduğunu söyledi.

Şuna işaret etti,

“Oynaklık ve belirsizlik nedeniyle asla Bitcoin gibi bir varlığı kullanmam. … ama 1998, ’99 ve 2000’de Amazon’dan yararlanmak gibi olurdu.”

Hedge fon kurucusu, müşterilerine kripto para birimlerine yatırım yapmalarını tavsiye ederken, onlardan fazla heyecanlanmamalarını istiyor. Bu amaçla, onları portföylerinin %1-4’ü arasında yeni oluşan varlık sınıfına yatırım yapmayı düşünmeye teşvik ediyor. Böyle bir tahsisle, müşterilerinin gelecekte iyi konumlandırılacağına inanıyor.

Scaramucci’nin duyguları, BTC’nin temellerinin her zamanki gibi güçlü olduğuna inanan Dijital Ticaret Odası’nın kurucusu ve Başkanı Perianne Boring’in duygularını yansıtıyor. Ona göre, BTC ağı katlanarak büyüyor. Bu nedenle, insanlar kripto paranın kısa vadeli fiyat değişikliklerine bakmayı bırakmalı ve değerine odaklanmalıdır.

Bu arada BTC, son 24 saat içinde %4 kazanarak 37.581,23$’dan el değiştirerek bir toparlanma içinde. Piyasa değeri de gün içinde %4.03 artarak 714.00 milyar dolara ulaştı.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin