BTC madenciliği ile ilgili üçüncü çeyrek raporu paylaşıldı

BTC madenciliği ile ilgili üçüncü çeyrek raporu paylaşıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel anlamda kripto dünyasına saldırı sürerken, iyi bir zamanlama ile BTC mandenciliğine ait rapor açıklandı. Hem varlıklar hem de madencilik tüm hızıyla tartışılmaya devam ediyor. Kimi kısım bunu çok önemli görmemiş olabilir. Ancak azınlık olmadığını da kabul etmek lazım.

Karşıt görüşlere karşı da kripto ekosisteminin önlem alması gayet olumlu karşılanıyor. Sonuç olarak Avrupa bölgesi ve Amerika başta olmak üzere kripto düzenlemesini önemsiyor. Buna ek olarak madenciliğin fazla elektrik tüketimi hedefte kalmayı sürdürüyor.

BTC madenciliği ile ilgili yüksek karbon karbon salınımı olduğuna dair eleştiriler sürüyor. Buna yönelik çalışmalar ve sürdürülebilir enerji ise büyük bir yol katetti.

BTC madenciliği hakkında yeni raporlar

İklim eylemine odaklanan farklı düzenleyicilerin baskısı göz önüne alındığında, Bitcoin madencileri daha sürdürülebilir bir yaklaşım benimsedi. Bu , dünyanın en büyük 51 Bitcoin madencilik şirketini temsil eden Bitcoin Madencilik Konseyi’nin (BMC) 2022 3. çeyrek raporundan geldi. Bitcoin Madencilik Konseyi’nin baş mimarı Michael Saylor’a göre,

“2022’nin 3. çeyreğinde Bitcoin madencilik verimliliği yıllık %23 arttı ve sürdürülebilir güç karışımı arka arkaya 6. çeyrek için %50’nin üzerinde %59.4 oldu. Ağ geçen yıla göre %73 daha güvenli. Yalnızca %41 daha fazla enerji kullanıyor. Şu anda tüm kripto hash gücünün %99’unu oluşturuyor.

Verilere dayanarak, küresel BTC madenciliği endüstrisinin sürdürülebilir elektrik karışımının şu anda %59,4 olduğu veya 2021 yılının üçüncü çeyreğinden 2022 yılının üçüncü çeyreğine kadar yıllık bazda yaklaşık %3 arttığı ve bu da onu dünyanın en sürdürülebilir endüstrilerinden biri haline getirdiği tahmin ediliyor.”

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin