BTC haberleri- Akşamın bilançosu yavaş yavaş ortaya çıkıyor!

BTC haberleri: Akşamın bilançosu yavaş yavaş ortaya çıkıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün Bitcoin ve türevlerinde yaşanan düşüş ortalığı kan gölüne çevirdi. 40 bin doları bile deviren Bitcoin, destek patlatarak ilerledi. Yatırımcılar ise kısa süreli havale geçirdi. Bitcoin korku endeksi yeniden dipleri boyladı. BTC haberleri, piyasada istenilen seviyede konuşulmadı.

Bitcoin’in (BTC) son düşüşü, kripto para biriminin bir dibi bulacağını umarak yatırımcıları adeta kör etti. BTC kayıplarını artırdığı için long pozisyonların tasfiyeleri Ocak ayının sonundan bu yana en yüksek seviyesine ulaştı. Kazanan yine borsalar oldu.

BTC, ABD hükümetinin ülkede enflasyonun önemli ölçüde daha da kötüleşmesinin beklendiği yönündeki sinyallerin ardından Mart ortasından bu yana ilk kez 40.000 doların altına düştü . Bugün daha sonra açıklanacak Mart ayı tüketici fiyat verileri, 40 yılın en yüksek seviyesinde olması bekleniyor.

En iyi altcoinlerin çoğu son 24 saat içinde %2 ila %8 arasında değer kaybederek daha geniş kripto piyasası düştü. Toplam kripto piyasası değeri geçen hafta 150 milyar dolar düştü. Bu yıl bir kez daha 2 trilyon doların altına geriledi.

BTC haberleri: Vadeli işlemler yine nakavt oldu

Coinglass’tan alınan verilere göre, kripto piyasası son 24 saat içinde tasfiye edilen 385 milyon dolar değerinde long pozisyon gördü. Bir gecede meydana gelen tüm tasfiyelerin yaklaşık %90’ı long.

BTC, toplam kapanışların yaklaşık %87’si olan 142 milyon dolarlık uzun vadeli işlemin tasfiye edildiğini gördü.  En büyük tek tasfiye emri, 10 milyon dolar değerinde Bitmex’teydi.

BTCUSD
BTC/USD (4 saatlik grafik)

1 Bitcoin kaç dolar?

Haberi kaleme aldığımız şu saatlerde 1 Bitcoin’in değeri 40.190 dolar. Dün ise akşam saatlerinde bu rakam 39.000$ seviyelerine kadar gelmişti.

Bitcoin korku endeksi

Bitcoin korku endeksi bugün kaç oldu?

BTC haberleri için en çok merak edilen konulardan biri de korku endeksi. Bitcoin korku endeksi geçtiğimiz ayın seviyelerine yaklaştı. Anlık yüzde 20 ile ekstra korku var. Mart ayı genelinde de durum bu şekildeydi. Dün ise bu değer yüzde 32 olarak ölçülmüştü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin