Bitcoin Ethereum teknik analiz: Dolar karşısında güçlü olan varlıklar…

BTC ETH, yeniden destekleri zorluyor: İşte son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası hafta sonuna doğru giderken iyi bir izlenim bırakmadı. Genel market kötü olurken, en değerli iki varlık BTC ETH ise destekleri zorladı.

ABD doları birkaç G7 ülkelerinin para birimine karşı bir hafta daha yükseğe çıktı. Bu aynı zamanda BTC ETH ve daha fazlasını ilgilendiriyor. Bitcoin bir kez daha 19.000 doların altında sarktı. Fiyatlar art arda dördüncü gün düştüğü için Ethereum da bugünkü seansta kırmızıdaydı.

Bitcoin

Perşembe günkü seansta 19.315 doları takiben BTC/USD bugün erken saatlerde 18.945 dolara geriledi. Bu hareket, fiyat gücü de düştüğü için token fiyatlarını 18.900 dolarlık kilit bir destek noktasına doğru itti.

Grafiğe bakıldığında, 14 günlük bağıl güç endeksi (RSI) 40.50 tabanıyla çarpıştı. 10 günlük (kırmızı) hareketli ortalama da düşüş eğilimini genişletti ve bu da düşüş eğiliminin bir işareti olabilir. RSI’ın düşmeye devam ettiğini görürsek, BTC’nin bu hafta sonu 18.000 doların altında işlem görme olasılığı güçlü gibi duruyor. Ancak son bir hareketle her şey yeniden değişebilir.

Ethereum

Bitcoin’e ek olarak, Ethereum bugünkü seansta kırmızıya döndü ve süreçte 1.300 doların altına düştü. Bugünkü satış, ETH/USD’nin 1.260 dolara gerilediğini gösterdi. Bu durumda yukarıda belirtilen destek seviyesi, en son 13 Ekim’de kırılan 1.270 dolar noktasıydı.

O zaman, dünyanın en büyük ikinci kripto para biriminin fiyatları 1.200 doların altına düştü. Ayılar bir kez daha benzer bir düşüşü hedefleyebilir gibi görünüyor.

Bir sonraki görünür taban, RSI 36.70’in altına düşerse ulaşılabilecek olan 1.220 dolarlık fiyat tabanı gibi. BTC ETH anlık olarak toparlansa da yine volatil kalmayı sürdürüyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin