BTC, ETH ve XRP: Kripto paralar tekrar yükselişe geçmek için hazır mı?
BTC, ETH ve XRP: Kripto paralar tekrar yükselişe geçmek için hazır mı?

BTC, ETH ve XRP: Kripto paralar tekrar yükselişe geçmek için hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto paralar yaşanan düşüşün ardından tekrar yükselişe geçmeye hazır mı? Bitcoin düşüşün ardından toparlanmaya çalışırken BTC oranı dünden beri neredeyse değişmedi diyebiliriz. Ethereum ve XRP ise aşağıda belirtilen seviyelerin üzerine çıkmaya çalışıyor.

Chart

Bitcoin (BTC)

BTCUSD

Yukarıda yer alan BTC grafiğine göre mor seviyenin 53.300 dolarda kırılmasının ardından Bitcoin (BTC), en yakın desteği olan 41.967 dolar seviyesinde yer aldığı geniş kanalda yer almayı sürdürüyor. Boğalar belirtilen bölgede tutunamazsa eğer 40.000 dolarda yer alan önemli bölgenin altına keskin bir düşüş görme olasılığı bulunuyor. Bitcoin yazım sırasında 47.607 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Ethereum (ETH)

Hafta sonu boyunca, Ethereum (ETH) fiyatı, psikolojik seviye olarak görülen 4.000 dolarlık destekle yatay bir bölgede konsolide kaldı. Daha sonra Pazar günü akşam saatlerinde, alıcılar ortalama fiyat seviyesinin üzerine çıkmak için zayıf bir girişimde bulundular ancak 4.100 dolar seviyesinin üzerine fiyatı taşıyamadılar. Yeni haftaya ise tekrar 4.000 doların altına geri dönerek başladı.

ETHUSD

Yukarıda yer alan grafik göz önünde bulundurulduğu zaman bugün ETH fiyatı tekrar bir kırılma yaşayabilir. Grafiğe göre iki saatlik EMA55’in direncini aşarsa, Ethereum fiyatı 4.300 dolarlık direnci önümüzdeki saatlerde tekrar test edebilir. Ethereum yazım sırasında 3.880 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Ripple (XRP)

Geçen haftanın sonunda, XRP fiyatı iki saatlik EMA55 seviyesinin üzerinde tutunmayı başaramadı. Hafta sonu, yerel maksimum seviyesi olan 0,857 dolar seviyesini belirledi. Ancak token şu anda hâlâ ortalama fiyat seviyesinin altından işlem görüyor.

XRPUSD

 

XRP boğalarının bir sonraki girişimi daha başarılı olabilirse ve XRP fiyatı EMA55’in üzerine çıkarsa, büyüme 0,96 dolarlık direnç alanına devam edebilir. XRP fiyatı yazım sırasında 0,7955 dolardan işlem görüyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin