BTC ETH, son 1 haftanın en düşük seviyesine geriledi, sıradaki senaryo ne?

BTC ETH, son 1 haftanın en düşük seviyesine geriledi, sıradaki senaryo ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası durgun olmadan önce sabah saatlerinde güçlü başladı. Ancak bu güç göstergesi kısa sürdü. BTC ETH düşük bölgelerini tazeleyerek 1 haftanın en kötü performansını gösterdi.

Bitcoin, 19.320 dolara düşmeden önce 19.500 doların üzerine çıktı. BTC son 24 saatte %1’e yakın düştü. Ethereum da son 24 saatte %1’e yakın düşerken 1.300 doların üstünde tutunmaya devam etti.

BTC ETH kararsızlığı altcoin’leri de etkisi altına alıyor

Binance Coin ve Cardano %1’in üzerinde düştü ve 275$ ve 0.418$’dan işlem görüyor. Meme paraları, kripto piyasasının düşüş eğilimini hissetti. Dogecoin ve Shiba Inu %2’ye yakın bir düşüş yaşadı. Hacim ve isteksizlik meme coin’lere de yanısıdı.

BTC fiyatında son durum

Federal Rezerv’in para politikası hala kripto piyasasına öncülük ediyor. Önemli federal yetkililer, gelecekteki politika rehberliği konusunda son derece agresif bir tavır sergilemeye devam ediyor.

Piyasalar büyük bir ekonomik veri haftasına hazırlanırken, Bitcoin haftaya yedi günün en düşük seviyesinden başladı. BTC/USD Pazartesi günü 19.162 dolara düştü. Bu da fiyatların 19.300$’lık önemli bir destek noktasının altına düştüğünü gördü.

ETH fiyatında son durum

Bitcoin’e ek olarak, Ethereum (ETH) Pazartesi günü bir haftanın en düşük seviyesine yakın seyrediyordu. Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi, haftaya başlarken 1.300 dolara kadar geriledi.

Başarısız kırılmaya rağmen, ETH/USD şu anda hala 3 Ekim’den bu yana en düşük noktasında işlem görüyor. Grafikten görüldüğü gibi, 10 günlük (kırmızı) hareketli ortalama 25 günlük (mavi) muadili ile bir geçişte kapanışla ETH’de hala boğalar var gibi görünüyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin