BTC ETH, son 1 haftanın en düşük seviyesine geriledi, sıradaki senaryo ne?

Teknik analiz: BTC ETH hafta sonu nasıl gözüküyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün gerçekleşen saldırı ve tarım dışı istihdam verileri kripto piyasasında bir kez daha kendini gösterdi. Gece gerçekleşen hack saldırısının ardından öğlen saatlerinde gelen istihdam verileri ise beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

Tüm bu olumsuzluklar neticesinde BTC ETH ve tüm piyasa hafta sonuna düşüşte girdi. Cuma’dan başlayan düşüş, Cumartesi de devam etti. Bu hafta pek de kötü olmayan performanslar yine boş kalmış oldu.

Teknik analiz: BTC ETH son durum

En son ABD tarım dışı maaş bordroları (NFP) raporunun ardından kripto para birimi fiyatları kırmızıda işlem görmeye devam etti. Bu görüntünün devam etmesi, BTC ETH’nin Cumartesi günü düşük işlem görmesine neden oldu. 

Kripto para birimleri ortalama olarak art arda dördüncü gün düştü. Öte yandan Ethereum da kırmızıdaydı ve bu süreçte beş günün en düşük seviyesine ulaştı.

BTC

Hafta sonu başlamak için Bitcoin (BTC) piyasada düşüş hissinde kaldı. Geçen aya göre daha iyi gelen istihdam raporunun ardından, BTC/USD günün erken saatlerinde 19.395,79$’a düştü. Eylül ayına göre iyi gelse de beklentilerin altında kaldı.

Son hareketler, 19.200 dolarlık kilit destek noktasına yaklaştırdı ve yazı yazarken altı günün en düşük seviyesine yakın işlem görüyor. Grafiğe bakıldığında, 14 günlük göreli güç endeksi (RSI) de düştü ve aynı zamanda 45.70 tabanına yaklaşıyor.

ETH

Ethereum, önemli bir destek noktasından çıkmasıyla art arda dördüncü gününde de düşüş yaşadı. Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi, 1.356.88 dolarla zirveye ulaştıktan bir gün sonra Cumartesi günü 1.321,75 dolara düştü.

Bugünkü satışın bir sonucu olarak ETH/USD 1.330 dolarlık desteğinin altına düştü. Şu anda 3 Ekim’den bu yana en düşük noktasında işlem görüyor.

newsbitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin