BTC dip noktasını buldu mu? Kapitülasyon aşamasında…

BTC dip noktasını buldu mu? Kapitülasyon aşamasında…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin (BTC) fiyatı 22.000 doları geri kazandı. Haftalık kapanışı yükselerde yapması bu haftayı daha da önemli hale getirdi.

Amiral gemisi dijital varlığın şimdi dibe ulaşıp ulaşmadığı veya anlık bir geri dönüş olup olmadığı sorusu birçok yatırımcının aklında. Geçtiğimiz ay içinde 18 bin doların altına gerileyerek büyük bir çöküşü izlemiştik.

Arcane Research’ten 2022’de aylık Bitcoin satan kamu madencilerine bakan verileri kullanan ekonomist ve trader Alex Krüger’e göre, aylık satılan BTC çıktı oranı ile Haziran ayındaki istatistikler önceki ayları geride bıraktı. Alex Krüger 17 Temmuz’da şunları söyledi:

“Bitcoin madencileri panik içinde Haziran ayında büyük miktarlarda BTC sattı. Başka bir açık kapitülasyon işareti olarak görülüyor.”

Üç kripto firması iflas etti

Sektördeki iflaslara rağmen küresel kripto piyasası kapitalizasyonunun son 30 günde %8 arttığını belirtti. CoinMarketCap verilerine göre, küresel kripto piyasası değeri son güne göre %4,15 artışla 1 trilyon doların üzerine çıktı.

Kripto para birimi sektörü üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olan borç verenlere ve düşen para birimlerine rağmen pazarın genişlemeye devam etmesi, olumsuz manşetlere rağmen piyasanın geçen ay sabit kalmaya devam etmesi nedeniyle olası bir dibe işaret edebilir.

Bu arada, önde gelen kripto analisti Trader Tardigrade , Bitcoin için bir dip olabileceği fikrini desteklemek için daha fazla veri sunarak şunları ekledi:

“Bitcoin fiyatlarındaki dip seviyelerin geleneksel olarak aşırı satım bölgesinde hızlı ve yavaş stokastik çizgilerin eşzamanlı geçişiyle işaret ediliyor. Tarihsel olarak, bunlar birikim için en iyi aylık çubuklar olmuştur.

Aşırı satım bölgesinde Stokastik hızlı (%K) ve yavaş (%D) çizgilerinin geçişleri, tarihsel olarak en iyi birikim aylık çubukları olan BTC diplerini gösteriyor. Mevcut mum yaklaşık 10 gün içinde kapanacak.”

Bu arada, önde gelen kripto para yatırımcısı Rekt Capital şunları kaydetti:

“Tipik BTC Ayı Piyasası diplerinin, yeni bir makro yükseliş trendi başlamadan önce gelişmesi aylar alır. BTC, sadece birkaç haftadır mevcut fiyatlarla dalgalanıyor. Tarih, bu kadar kısa sürede tam gelişmiş bir makro trendin tersine dönmesini beklemek için çok erken olduğunu gösteriyor.”

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin