featured

BTC çıkışları fiyat yükseldiği son günlerde yine arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son fiyat hareketleriyle beraber borsalarıdan BTC çıkışları dikkat çekti. Bugün her ne kadar 20.500 doların altına kadar sarksa da son 3 gün içinde yaşanan ralli fiyatı neredeyse 22.000 dolara götürdü. Yatırımcılar bu süre zarfında ise daha fazla BTC çıkışları yaptı.

Geçtiğimiz birkaç gün, birincil kripto para birimi için oldukça iyi geçti. Varlık Pazartesi günü 19.600 dolara yükseldi. Ancak 20.000 dolara çıkma şansı bulamadan durduruldu. Sonraki 24 saatte ise daha iyi tepki gösterebildi.

Varlık 1.000 doların üzerine fırladığı ve haftalardır ilk kez 20.000 doların üzerinde işlem gördüğü bir noktada manzara değişmeye başladı . Kısa bir geri çekilmeden sonra, bir kez daha saldırıya geçti ve Çarşamba günü 21.000 dolara sıçradı.

Borsalardaki BTC çıkışları ne anlama geliyor?

ECB’nin faiz oranlarını 2009’dan bu yana en yüksek seviyelere çıkarma kararı kripto para piyasasına zarar verdi. Avrupa Merkez Bankası, kilit faiz oranlarını bir kez daha artıracağını söyledikten sonra Bitcoin 21.000 dolara dokunduktan sonra durdu.

IntoTheBlock verilerine göre Perşembe günü 20 bin doları aşan Bitcoin fiyatı, kripto borsalarından kaydedilen büyük çıkıştan kaynaklandı. Son 6 ayın en büyük net çıkışı olan 26 Ekim’de, 1.52 milyar dolar değerinde 70 binden fazla Bitcoin borsalardan ayrıldı.

En son Santiment verileri, Bitcoin balinalarının geri dönmeye ve uzun bir ayı piyasasından sonra fiyatları daha da yükselmeye zorlamaya hazır olduğunu gösteriyor. Veriler ayrıca balinaların ve büyük yatırımcıların paralarını ABD ve dünya hazinelerinde tuttuklarını da ortaya koyuyor. Sonuç olarak BTC çıkışları fiyat üzerinde bir kısa süreli etki göstermiş oldu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin