BTC’deki borsa dengesi neye işaret ediyor: 3 yıllık düşük seviyenin detayları…

BTC borsa dengesi neye işaret ediyor: 3 yıllık düşük seviyenin detayları…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası değeri 1 trilyon doların altında kalmasına rağmen oldukça yakın olduğunu görüyoruz. Öte yandan varlıkların çoğu önceki ihtişamına dönmek için mücadele ediyor. En azından amiral dijital varlık olan Bitcoin (BTC) için ufukta bir miktar umut gözüküyor. 

Spesifik olarak, grafikler kripto borsalarındaki Bitcoin dengesinin yıllardır en düşük seviyede olduğunu paylaşıyor. Bu da daha fazla insanın varlığını çektiği anlamını taşıyor. ve ‘HODL’ olduğunu gösteren bu gelişme, ayrıca gelecekteki bir yükseliş için hazırlıkların sürdüğünü paylaşıyor.

Nitekim, zincir üstü ve finansal metrik analiz platformu Glassnode’un çizelgeleri bunun iyi bir göstergesi. 2018’den bu yana BTC en düşük seviyelerine borsada ulaştı. 26 Haziran itibarıyla 2.384.477.040 BTC olarak gerçekleşti.

BTC için bu ne anlama geliyor?

Geleneksel olarak, borsalarda tutulan Bitcoin miktarındaki değişiklik, piyasa duyarlılığını yansıtıyor. Aslında, Bitcoin’in fiyat hareketleri tarihsel olarak bilinen borsaların cüzdanlarında bu zamana kadar depolanan miktarının tersine doğru ilerlemiştir.

Bunun nedeni, daha yüksek satın alma talebi olması durumunda borsalardaki varlıkların azalma eğilimi. Bu, daha fazla katılımcının satmak yerine satın almak istediğini gösterir. HODL modunun açık olduğunu ve gelecekteki bir yükseliş koşusu için olası hazırlıkların devam ettiğini söyler. Bu mantığı takiben, borsalarda Bitcoin dengesini düşürme eğilimi devam ettiği için bir fiyat artışı bekleyebilmek mümkün.

Aynı zamanda, Fairlead Strategies’in kurucusu Katie Stockton, piyasada görülen aşağı yönlü momentum nedeniyle sessiz kalmasına rağmen, yakın gelecekte bir yardım rallisinin beklenebileceğine inanıyor.

Bitcoin fiyat analizi

BTC gün içinde %0,05 kazançla hareket ediyor. Yeni haftaya daha sakin başladı. Yedi gün boyunca yaşadığı kazançla şu an 21.430$’dan işlem görüyor. CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, bu göstergeye göre en büyük kripto varlığının piyasa değeri ise 408 milyar dolar.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin