İşte 4 ünlü uzman ve analistten dev Bitcoin fiyat tahmini
İşte 4 ünlü uzman ve analistten dev Bitcoin fiyat tahmini

BTC’ye neler oluyor? 2019 yılında Bitcoin borsalardan daha karlı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BTC/USD Pazartesi gününün en düşük seviyesi olan 4.948 dolardan toparlandı ve yazım sırasında 5.054 dolardan işlem gördü. 5.000 ABD Dolarının üzerine çıkan Bitcoin, hızlı düşüş riskini hafifletti, ancak toparlanma şu ana kadar gerçekleşmediği için yükselme potansiyeli sınırlı kaldı. BTC/USD bir önceki güne göre %2 düşüş kaydetti ve Salı gününün başından bu yana çok fazla değişmedi.

Bitcoin’e neler oluyor?

Bitcoin, 2019 yılında borsadan daha kârlı çıktı. Ocak ayından bu yana, ilk kripto para birimi aynı dönemdeki ana borsa endekslerinin karlılığından daha yüksek olan %40’ın üzerinde bir değer kazandı. Bir yatırımcı ve yazar Charlie Bilello’ya göre, Bitcoin Nasdaq 100 ve S&P 500’ün yanı sıra altın ve Hazineleri de geride bıraktı.

İlginç bir şekilde, bu durum tüccarlar ve geleneksel varlıkların analistleri tarafından ilan edilen borsalarda gerçekleşen büyük bir yükseliş ortasında yaşandı. Bu sonuçlar, kripto para piyasasının, büyük merkez bankalarının zayıf para politikası tarafından teşvik edilen bir risk eğiliminden yararlandığı teorisini doğrulamaktadır.

Bitcoin’in teknik resmi

Uzun vadede, BTC/USD 5.100 dolarlık sınırda kalmakta. Bu bariyer, SMA50 ve SMA100 (1 saatlik grafik) kombinasyonu ile ortaya çıktı. Bir kez temizlendikten sonra, geri kazanım 5.140-50 Dolara (SMA200 1 saat ve SMA50 4 saat) kadar uzatılabilir.

Öte yandan, kısa vadeli yukarı bağlantı bağlantısının güçlendirilmiş bir alt sınırıyla 5.000 dolarlık psikolojik işaretten acil destek alınırken, 4.550 doların (DMA200) altında bir hareket iyimser istikrarlı görünümü olumsuz etkileyecektir.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin