Bitcoin (BTC) agresif bir şekilde satın alınıyor, talep artıyor
Bitcoin (BTC) agresif bir şekilde satın alınıyor, talep artıyor

Bitcoin (BTC) agresif bir şekilde satın alınıyor, talep artıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin borsaları BTC rezervlerini yeniden dökmeye başladı
  • 21 büyük platformun BTC rezervleri Aralık ayında 2,39’dan 2,42 milyona yükseldi
  • Bu yılın başında, üçüncü en büyük Bitcoin adresi 456 BTC ekledi

Kripto Para Haber – Geçen yıl, deneyimli sahipler yüklerini boşaltmış olabilir, ancak en son veriler BTC talebinin kaybolmak üzere olmadığını gösteriyor. CoinTelegraph’ın bildirdiğine göre, teklif verenler kısa vadeli satıcılardan likidite çekmeye başlayınca, balinalar 30.000$’a yakın fiyatlarla Bitcoin (BTC/USD) satın alıyor.

Blockchain izleme kaynağı CryptoQuant’tan alınan verilere göre, Bitcoin borsaları Aralık ayı sonundan itibaren bir kez daha BTC rezervlerini boşaltmaya başladı.

Daha büyük genel çıkış gören borsalar

Borsalar şimdi, muhtemelen daha fazla zararı veya satışı önlemek için borsalara BTC gönderen bir tüccar döneminden sonra girişlere kıyasla daha önemli genel çıkışlar görüyor.

7 Aralık ile 28 Aralık 2021 arasında, CryptoQuant tarafından izlenen 21 büyük platformun Bitcoin rezervleri 2.396 milyondan 2.428 milyon Bitcoin’e yükseldi.

Düşüş eğilimi bundan sonra yeniden başladı. 24 Ocak’ta, altı ayın en düşük seviyesindeki spot fiyat hareketine rağmen borsaların rezervleri 2.366 milyon Bitcoin olarak gerçekleşti.

Eski balinalar hâlâ fiyat trendinin tersine dönmesine neden oluyor

CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju’ya göre, yaşlı balinalar, son yıllarda biraz sabırsızlık gösterseler de, fiyat trendinin tersine dönmesine neden olabilir. Bir dizi tweet’te, kurumların muhtemelen 2020’den beri ana alıcılar olduğunu da sözlerine ekledi:

Görünen o ki, yeni oyunculara en üstte veya en altta Bitcoin satmışlar.

Balinalar düşüşü tekrar satın alıyor

Büyük yatırımcılardan gelen açık zincir üstü talep, yaygın bir bilgi olmasına rağmen, döviz dengeleri açısından bu eğilimle örtüşmektedir. Bu hafta, Twitter hesabı CC15Capital, özellikle bir cüzdandan yapılan milyonlarca dolarlık Bitcoin alımlarının, koşuya 33.000 $ ‘a eşlik ettiğini kaydetti.

Bu hesap, geçen yıl Ağustos ayından bu yana sıfır bakiyeden başlayarak 1 milyar doların üzerinde Bitcoin biriktirdi.

Paradoks: uzun vadeli yatırımcı satmamaya kararlı

Bu fenomen, uzun vadeli sahiplerin satmama konusundaki kararlılığının arka planında ortaya çıkıyor. Toplam Bitcoin arzının neredeyse üçte ikisi, bir yıldan fazla bir süredir taşınmamış varlıklardan oluşuyor.

BTC balina birikimi belirgin hale geldi

Balina birikimi, Bitcoin geçen yıl Kasım ayında 69.000 dolara ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesinden geri çekildikten sonra başka yerlerde görüldü. BitInfoCharts’tan alınan verilere göre, bu yılın başında üçüncü en büyük Bitcoin adresi ortalama 46.363 dolar fiyatla yaklaşık 21 milyon dolara eşdeğer 456 BTC ekledi.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin