Bitcoin bu seviyenin üzerinde mücadele ediyor – işte ayrıntılar
Bitcoin bu seviyenin üzerinde mücadele ediyor – işte ayrıntılar

BTC ağından etkileyici rakamlar geliyor! Peki Bitcoin fiyatı artacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ağı, günde tahmini 10 milyar dolarlık bir işlem ağına hizmet ediyor. Glassnode ekibinin verileri, günlük işlemlerin gerçek BTC’nin el değiştirmesiyle ilgili olduğunu da açıkladı. Gözlemlerini aşağıdaki ifadeyi ve eşlik eden çizelgeyi kullanarak açıkladılar. Peki Bitcoin fiyatı artacak mı?

2021’de Bitcoin ağı, her gün ortalama 10 milyar ABD dolardan fazla ödemeye ev sahipliği yapıyor. Bu sayı, BTC’nin gerçekten el değiştirdiğini ifade ediyor. Yani tek bir ağ katılımcısının adresleri arasındaki değişim hacmini ve işlemleri ima ediyor.

Günlük işlemlerde böylesine etkileyici bir miktarda ödeme yapan Bitcoin ağının anahtarı, kurumsal yatırımcıların sürekli olarak BTC’yi borsalardan toplaması. CryptoQuant’a göre, kabaca 850 milyon dolar değerinde 15.700 Bitcoin dün 8 Mart’ta Coinbase’den çıkarıldı. OTC anlaşmaları yoluyla sürekli Bitcoin satın alınması, borsalarda Bitcoin arzının iki yılın en düşük seviyesine ulaşmasıyla sonuçlandı.

Bu da Bitcoin satın alan söz konusu kurumların CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju’nun aşağıdaki sözleriyle açıkladığı gibi “ellerini karıştırdığı” anlamına geliyor:

Görünüşe göre çoğu ABD kurumu OTC anlaşmalarından bu yana hiç Bitcoin satmamış. Örneğin, 23 Aralık 2020’deki Coinbase çıkışlarından elde edilen saklama cüzdanlarına bakabilirsiniz. O zamandan beri hiçbir BTC taşınmadı. Unutmayın, Tesla gibi kurumlar bizimle.

Bitcoin fiyatı artacak mı?

Fiyatla ilgili olarak ise Bitcoin, ABD Senatosunun 1,9 trilyon dolarlık teşvik tasarını onayladığı haberine olumlu tepki gösterdi.

Teşvik paketinin kabul edilmesinen bu yana, Bitcoin 50 bin dolar ve 52 bin dolarlık direnç bölgelerini aştı ve şu anda 53.900 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin’in yükseliş bölgesine dönüşü, Crypterium Analytics ekibinin, aşağıda açıklandığı gibi 57.000 dolarlıkbir yeniden testin kaçınılmaz olduğu sonucuna varmasına neden oldu.

52 bin dolardan sonra, fiyat yeniden 57.000 dolara kadar artmaya başlayabilir. ATH ve son büyük direncin bulunduğu yer burası olduğu için büyük olasılıkla bu bölgede bir durma göreceğiz. Bu seviyeyi aşmak için, piyasa katılımcılarını aktif olarak satın almaya geri dönmeye zorlayacak bazı olumlu haberler çıkması muhtemeldir.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin